Balikesir spa i Turkiet

Balikesir spa i Turkiet 
Balikesir stad i Turkiet med vackra landskap och många spa och turister njuta av en trevlig atmosfär. Staden och provinsen Balikesir ligger mellan Izmir och Bursa. I närheten finns de historiska städerna Skepsis, argyria och Ergasteria. Mount Ida var platsen för slaget vid Troja. På väg till Miletopolis gamla Makestos bron. På sommaren kan temperaturen stiga till 46 grader och på vintern kan sjunka till minus 27 grader.
Balikesir finns flera attraktioner. I Mustafa Fakih område kan du besöka gravar Kara İsa Bey Turbesi. Grundaren av staden begravdes här i 1330 med hans fem söner. I centrum av Saat torn står på en kulle med utsikt över klocktornet i 1877. Efter den svåra skador som orsakats av en jordbävning, som försöker återställa ordningen i rokokostil. Samtliga arkitekter En annan attraktion är moskén komplex Zaganos Pasa Külliyes i 1461, nära Kara Isa Bey Turbesi.
Njut av ren skönhet och den läckra doften av de varma källorna, vilket är ren Turkiet. Besökare till Balikesir är entusiastiska över naturens skönhet medan vandring. Badet är öppet för bad och avkoppling. Dessutom gäller kultur och festivaler för den sista höjdpunkten Turkiet.

Turkiet utflykter