Izmit äventyr semester i Turkiet

Izmit
Izmit är en gammal stad belägen på Marmarasjön och är idealisk för äventyr semester i Turkiet . Den historiska atmosfären, den vackra läge vid havet och de mystiska bergen i bakgrunden , är den destination för många turister . Izmit är den före detta gamla staden Niko Media i provinsen Kocaeli . Den ligger på den östra kanten av staden Istanbul . Den har ett Medelhavsklimat med varma, torra somrar och milda vintrar . För lite kyla havsbris från Marmarasjön. Garanterar
Sevärt är det jaktstuga av Sultan Abdulaziz , byggt i barockstil. Dessutom, det berömda klocktorneti Izmit, som i slutet av sextiotalet förvandlades till ett museum. Du kan se statyer och byster , kläder och dokument Sultan Abdulaziz skåda . Fortet İzmit Kalesi ligger på en nordlig kulle och förkroppsligar strukturen på de forna romartiden. Från den 2: a århundradet kommer Nymphaion fontänen , tillägnad nymferna och byggdes av romarna. Stadsmuren visar tydligt historia romarna , bysantiner och ottomanerna . Sevärd är ruinerna av den bysantinska citadellet Pertev Pasa Camii, även grav Hannibal, den Eskihisar slott , Ballikayalar komplex och Sultan Süleyman bron .
Fritidsaktiviteter är tillräckliga i Izmit : de vackra skogarna i kurorterna Fındıklıtepe och Kuzu Yaylasi är särskilt populär bland turister. Den Bayramoglu kusten är en otrolig naturlig idyll . Hitta vattensportentusiaster och naturälskare en unik rekreation . Kända och även populära utflykter till Golcuk , Değirmendere , Tahtalı Göleti ve Saraylı Koyu och Beşkayalar Parkı . Semesterfirare med barn ser fram emot festen runt den gyllene körsbär, hasselnöt festivaler eller päron och kvitten festligheter.

Turkiet utflykter