Kirsehir Turkiet njuta av en blandning av kulturer

Kirsehir
I mitten av Anatolien , är Kirsehir . Här kan du njuta av en blandning av kulturer , vackra vikar , gudomliga byggnader . Under din semester i Turkiet Det är också ett paradis för konst -och kulturhistoriker. I mitten av Anatolien , är denna charmiga stad ett stort turistmål . Den turkiska Kırşehir är också provinshuvudstaden i centrala Anatolien . Här bor kurder, turkar och araber , en tydlig blandning av olika kulturer , de välkomnar dig i en verkligt fantastisk miljö . På sommaren kan temperaturen nå upp till 45 andra grader Celsius och på vintern är det frysning kallt vid temperaturer på minus 25 grader Celsius .
Sevärdheter och nära Kirsehir : den vackra vikar runt Limanköy, Cilingoz , Kıyıköy och Ingoz , den spännande stalaktit Dupnisa och slott . Du kan koppla av i spa i Kavakli Mese eller Incekoru . Perfekt för kropp , sinne och själ . Detta lägger också källan Ayazma klostret Midye hans del . Kultur älskare är intresserade av de vackra moskéer som Kadi , påsken Bayezid , Eski Cami , Cerit Ali Påsken och många andra. Spektakulära är källan till Kadi och mausoleer Zindan eller Binoklu Hasan Baba . Ett intressant alternativ är att Kıyıköy , här kan du besöka gamla klippa bostäder och Aya Nikola kyrka beundras från 3: e århundradet . I Kirklaeli museum över 3500 fynd och dokument från staden och regionen uppvisade . Byggnaden stöds av fyra kolumner och har ett burspråk . Fresker pryder fönster och bågar.
På platån Kıyıköy , hittar du en av de vackraste vikarna i en blomsterprydd landskapet . Vandrare kommer att njuta av den vackra naturen . På en annan utflykt nära gränsen till Bulgarien , finns på Igneada en lugn och orörd kust . Här kan du fiska , vandra , bada i en naturlig fridfull miljö . De väl markerade leder är idealiska för kors idrottare .

Turkiet utflykter