Mardin kulturen är levande i Turkiet

Mardin 
Kulturen lever i Mardin , huvudstad i provinsen Mesopotamien . Mardin , pittoreska landskap och kulturer, den mystiska skatter av naturen . Otroliga sevärdheter och trappor formade staden inbjuder dig att gnieten skönhet.
Mardin är huvudstad i provinsen Mesopotamien . Det är beläget i den sydöstra delen av Turkiet och i söder gränsar med Syrien . Från kullen med utsikt över staden Mardin i dalen i norr och väster, omgiven av Tur Abdin ( berg av ministrar ) . Jan-mar är de kallaste månaderna kan temperaturen sjunka till 4 grader i juli och augusti är sommarvärdennådde 35 grader Celsius.
Sevärt : Mardin är en av de äldsta städerna i Turkiet . Mardin är en av de mest mång städerna. Här möter du turkar, kurder , araber och syrianer under kulturevenemang . Sevärd är också den Örnnästet , en fästning på kullen , där du har en vacker utsikt över Syrien och Iran . Själva staden präglas av en arabisk atmosfär . Det finns även ett fotavtryck av profeten Muhammed i centrum . I Tur Abdin bergen syrisk-ortodoxa kloster Zafaran från år 493 e. Kr. , Där munkarna lever fortfarande . Lies En av de mest imponerande monument i Mardin är utan tvekan den Zinciriye Madrasah från år 1385, med sina kupoler och monumentala porten . Den Kasimiye Madrasah från år 1469 har en moské och är precis lika intressant som Sitti - Radaviye Madrasah från år 1177.
Den Ulu Cami moskén med sin minaret från år 1176 är en av de äldsta byggnaderna i Mardin . Vackert belägen på houwerk Abdul Latif moské från den 14: e århundradet . Octagonal minaret byggdes på Reyhaniye Mosque ( 1756 ).
Fritid och kultur : I Mardin , hittar du en magnifik sportcenter , förutom att du kan hitta bra vandring och mountainbike genom det unika landskapet . Restaurangerna erbjuder traditionell turkisk mat . Nattlivet är översvallande och in på småtimmarna . Det finns så mycket att se och utforska . Kulturen lever i Mardin .

Turkiet utflykter