Nazilli historiska staden i Turkiet

Nazilli 
Nazilli en vacker destination i Turkiet . Turkiet är ett fantastiskt semestermål . Förutom vackra landskap , dröm stränder och många sevärdheter från det förflutna Turkiet erbjuder allt för att göra din semester komplett . Människorna är vänliga och kulinariska kommer att dra dig för att träffa din .
Ett vackert område är provinsen Aydin , i sydvästra delen av landet , som ligger på Egeiska havet . I den östra delen av provinsen är den vackra och historiska staden Nazilli . Du kan se vackra byggnader . De berätta allt om det förflutna . Minareter och moskéer ger dig ett intryck av kulturen . Däremellan är breda gator med träd och bra shopping . Flera restauranger och barer mellanmål stilla hungern . I flera butiker kan du köpa handgjorda föremål billigt. Produkterna är huvudsakligen gjorda av textil , i området stora bomullslager.
Staden Aydin är också värt ett besök är ruinerna av Tralles här. Ruinerna av romerska byggnader . I de andra omgivande städerna kan göra vackra byggnader och platser i antiken beundrar . Detta kan vara i Didim , där du kan besöka templet . Apollo Du kan även ta en tur till Egeiska havet , där den pittoreska hamnen i Kusadasi väntar på dig . Den gamla staden , med sina basarer och moskéer är nästan en saga .

Turkiet utflykter