Sevärt på turkiska Egeiska kusten

Pamukkale
Två av de sju underverk i världen finns på den västra turkiska Egeiska . Detta är omedelbart uppenbara . Historisk betydelse denna region Sightseeing och utflykter alternativen är så riklig. Efesos , Pergamon , Troja är bara några av möjligheterna . I Cesme , Izmir och Bodrum är arkeologiska museum , som ger dig ytterligare bakgrundsinformation . Ett besök i den västra turkiska Egeiska kusten innebär att vistas i två världar , kommer du att hitta både den östra och västra kultur . Denna spännande kontraster man upplever i städer som Izmir , men också på den veckovisa marknaden i Milas .
Vila och avkoppling lovar ett bad i de varma källorna i Cesme . En oförglömlig naturupplevelse du kommer att uppleva i Pamukkale . Den kalciumrik termiska vatten har bildat ett snöigt landskap av terrasser här i tusentals år . Ett landskap som är unikt i världen.
Den södra turkiska Egeiska kusten är ett historiskt viktigt och vackert område , där det finns många möjligheter till utflykter för att utforska området . För det första , naturligtvis , ruinerna av den antika staden Xanthos och Patara , även imponerande lykiska gravar Kaunos gjorts i de höga klipporna i Taurusbergen . Kayakoyu , berättar spökstad en senare del av Turkiets historia . Marmaris och Fethiye är två städer med en småbåtshamn , museer och shoppingområden till butiken . Här kan man uppleva den typiska turkiska gästfriheten. Vid den veckovisa marknaden i Koycegiz kan du få en inblick i den turkiska livsstilen .

Turkiet utflykter