Avsallar vacker badort i Turkiet

Avsallar vacker badort i Turkiet. När du bor i Avsallar, kommer det att sakna någonting. Denna vackra badort i Turkiet har flera stränder, en varm och mild klimat och en mysig och livliga centrum. Dessutom, här är du bara 25 kilometer från Alanya. De vackra gröna omgivningarna inbjuder dig att ta sköna promenader eller cykling på semester i Avsallar. Men naturligtvis du också många (historiska) sevärdheter att utforska. Så Avsallar erbjuder något för alla!
Nära Alanya

Avsallar ligger ca 25 kilometer väster om Alanya och cirka 105 kilometer från Antalya. Även om du hittar allt för din semester i Avsallar vad du behöver, är avståndet för att överbrygga den stora staden Alanya väl. Du kan med din egen transport, men också med kollektivtrafik. Eftersom de viktigaste kustvägen går genom centrum, anslutningen till Alanya och Antalya är mycket bra. I omedelbar närhet är mestadels hotell.
Avsallar har flera vackra sandstränder. Det finns stränder i närheten som består av fint grus. Eftersom havet är relativt lugn och inte alltför djup, kan du bada. Detta gäller särskilt under sommarmånaderna när havsvattnet är läcker uppvärmt. Det är en bra tid för din semester i Avsallar.
Som med alla platser på den turkiska rivieran också gäller Avsallar du kan njuta av en mjuk och varmt klimat. Speciellt under sommarmånaderna kan temperaturen nå en bra bit över 30 grader. Från april till september kan du nästan vara säker på sol och lite att inget regn. Utanför dessa månader temperaturen förblir trevlig. Således, temperaturen på vintern i genomsnitt 17 grader Celsius, har påträffats i denna tid eller möjlighet att då och då en regnstorm.
Inom området Avsallar du befinner dig i en härlig grön område, där du kan njuta av cykling och promenader. Det finns flera skogar med rastplatser som du kan utforska. Alara floden rinner igenom Avsallar det. På denna flod är en av de bäst bevarade Caravanserai Turkiet Alarahan från 13-talet. Dessutom finns det runt autentiska byar, ruiner, grottor och andra (historiska) sevärdheter. Under din vistelse i Avsallar bo i en liten och mysig badort med ett livligt centrum. Här kan du njuta av shopping, men du hittar också flera barer, kaféer, terrasser, restauranger och annan underhållning. Varje onsdag finns också en marknad i centrum. Dessutom finns det också ett större stad i Alanya i området, som också har mycket lite att göra. På stränderna runt Avsallar av individer som en rad olika vattensporter.

Turkiet utflykter