Turkiet semesterparadis 2022

Karta över Turkiet
Turkiet är så skiftande att varje turist kommer att få valuta för pengarna. Avkoppling på stranden, snabba snö backar, ett pulserande nattliv till historiska städer, erbjuder Turkiet semesterfiraren allt han vill. Den varma gästfrihet, behagligt klimat och kosmopolitisk kultur gör Turkiet en speciell semesterparadis. Turkiet kan du njuta och göra under hela året.




Allmänt:
Turkiet är omgivet av fyra hav erbjuder många avkopplande av de vackra stränderna i vår till höst. Avkoppling wellness också, det finns många spa och typiska hamam, kan du säga att det är en sann bad kultur.
Aktiviteter:
Sportentusiaster är väl tillgodosedda i Turkiet. Att landa, sjövägen eller landvägen för att få de aktiva semesterfirare för sina pengar. Man kan välja mellan: golf, vandring, skidåkning eller snowboard, mountainbike, segling, forsränning, windsurfing, klättring, dykning, beachvolleyboll.
Kultur:
Historien om Mindre Asien är en av de mest intressanta. Marken mellan Asien och Europa har tretton civilisationer som har lämnat sina spår. Där finns spår av förhistoriska grottmålningar, grekiska och romerska byggnader, ottomanska konst och mycket mer. Sedan är de mångfacetterade konst och hantverk. Nio turkiska städer har förklarats av UNESCO som världsarv, bland annat de historiska områdena i Istanbul och ruinerna av Troja.
Natur:
Den rika floran och faunan i Turkiet kan bäst beundras genom att besöka en av de många naturreservat och nationalparker. Besök
Med sina många platåer, berg, grottor och vikar Turkiet låter hjärtan naturälskare slå snabbare. Tulpan är ursprungligen från Turkiet och är logotypen i landet.
Kulinariska:
Culinary det finns mycket att upptäcka i Turkiet. Läcker fisk kommer i land på bordet, den mångsidiga köks köket i Turkiet innehåller också läckra rätter med grönsaker och kött. Du bör också se till att prova de läckra desserter.

Turkiet utflykter