Kusadasi Özdere hotell

Aria Claros Beach & Spa Resort är ett välkomnande hotell som erbjuder All Inclusive med hög kalss. Hotellet ligger på en sluttning med fantastisk utsikt över bukten och gränsar ner till en fin sandstrand med bara 4 km till den mysiga byn Özdere.






Sunis Efes Royal Palace Resort betyder ren avkoppling för hela familjen. Här bor du i lugna natursköna omgivningar, ca 3 km utanför den lilla staden Özdere. Hotellet ligger precis nere vid stranden, så du kan enkelt kan växla mellan stranden och hotellets stora poolområde.





Özdere i Turkiet är en liten stad på Egeiska kusten, bara 40 kilometer från de större semesterarna Kusadasi på vägen mot storstaden Izmir. Här omges du av vacker natur med breda stränder, skogsklädda berg och det klara havet.

Upplev det charmiga lokala livet och marknaden i Özdere

I Özdere hittar du ett charmigt folkliv med smala gränder och moské och några bra bra restauranger där du kan njuta av läckra turkiska köket. Här finns också en veckovis marknad där du kan njuta av doften från turkiska kryddor. För att säkerställa att handen kan vara vi rekommendera att hyra och skinka. Den kan också användas för dolmen till Kusadasi eller Izmir för uppleva och lite storstadsstämning på din semester.n

Turkiet utflykter