Antalya Lara hotell

Vid stranden nära Lara hittar du det mycket populära Miracle Resort Hotel. Hotellet består av två byggnader, med en hög bro gjord av glas som sammanknyter dem. Från bron kan du njuta av den spektakulära utsikten över havet och stranden i Lara.






Royal Holiday Palace i Lara kan drömmarna om den perfekta solsemester för hela familjen gå i uppfyllelse. Hotellet ligger intill Laras gyllene sandstrand och hotellets många anläggningar ser till hela familjen kan njuta av aktiviteter och underhållning.






Hotel Adalya Elite Resort byggdes 2016 och är ett modernt All Inclusive-hotell som ligger precis vid stranden i Lara. Här kan du njuta av en trevlig strandsemester med fokus på avkoppling och njutning.






Titanic Beach Lara Hotel är utformat som ett lyxigt kryssningsfartyg. Med ett fantastiskt läge på stranden i Lara är du garanterad en semester i vackra maritima omgivningar. Titanic Beach Lara Hotel är ett inbjudande Ultra All Inclusive-hotell där unik arkitektur, fina naläggningar och ett utmärkt läge tar din semester till en högre nivå.






Royal Wings Hotel är ett härligt Ultra All Inclusive hotell som ligger ner vid den gyllene sandstranden i Lara. Royal Wings Hotel är ett bra val för en avkopplande strandsemester i Turkiet.






Royal Seginus Hotel i Lara, hittar du den perfekta miljön för en drömsemester med hela familjen. Det nybyggda hotellet ligger inom gångavstånd från Laras vackra sandstrand och erbjuder en mängd bekvämligheter för hela familjen. Det går även en gratis buss till stranden.






Miracle Resort är ett trevligt och mycket populärt Ultra All Inclusive-hotell som ligger vid stranden i Lara, ca. 11 km från den livliga staden Antalya.






Saturn Palace Resort är ett perfekt semesterval för både barnfamiljer och vuxna som vill koppla av i lyxig omgivning. Detta vackra och moderna hotell ligger precis vid stranden i Lara och den turkiska sydkustens huvudstad Antalya ligger bara en kort bilresa härifrån.








Ramada Resort Lara är det perfekta familjehotellet för de som vill kombinera sina semesterdagar på hotellet och stranden med storstadsupplevelser i Antalya. I området kring Ramada Resort Lara hittar du bra shopping och flera internationella restauranger.






Lara Family Club är ett trevligt och familjevänligt All Inclusive-hotell som ligger inom gångavstånd från den vackra, breda sandstranden i Antalya, Lara. Lara Family Club har bra standard, över genomsnittet, och här hittar du ett härligt poolområde med vattenrutschbanor, barnklubb (här talas inte svenska) samt aktiviteter och underhållning för barn och vuxna.






Kundu är en stadsdel som ligger precis vid havet i den Turkiska sydkustens charmiga huvudstad, Antalya. Lara ligger bara ca 5 km från det lite mindre kända strandområdet Kundu. Under sommaren är Antalya speciellt populär bland familjer och par som vill kombinera en avkopplande semester med en stadssemester. Här hittar du stora poolområden med vattenrutschkanor, fina restauranger, spa med hamam, gym, barnklubbar, butiker osv. De flesta hotell ligger ner vid en privat strand. Här är det bara att koppla av och njuta av dagen i vackra omgivningar.

När du är redo att komma ut och se sig omkring, erbjuder Antalya mycket mer än de flesta andra semesterorter i Turkiet. Stadens vackra och romantiska gamla stadsdel Kaleici har restaurerats och är moderniserad, men efter strikta regler för att behålla sin historiska arkitektur. Här kan du tillbringa dagen med att strosa runt i de smala gatorna och beundra de gamla husen, äta lunch med utsikt över den gamla hamnen och kanske köpa lokalt hantverk i de små butikerna.


I Antalya kan du shoppa tills du storknar i stadens många basarer - här kan du hitta kryddor, nötter, te, grönsaker, vattenpipor och souvenirer. I centrum behöver du inte leta länge för att hitta ett köpcentrum med stort utbud, där du även kan hitta märkesbutiker.

Turkiet utflykter