Marmaris populär bland unga och gamla

Den populära semesterorten Marmaris ligger i en stor kristallklart vik och har de senaste åren blivit ett av de viktigaste turistcentrumen i Turkiet. Vid foten av kullarna täckta med tall och tallskogar finns många semesterhotell. Denna stad kallades Pyskos i antiken.

Gamla stan är dock bestämd av monument från 1500-talet. Till exempel kan du besöka ett vackert slott från den osmanska perioden i hamnområdet. Marmaris har en av de största marinorna i Egeiska kustområdet. Det finns många lyxiga fartyg och fritidsbåtar förtöjda här. Boulevard går hela vägen från marinan till Içmeler, tystare syster till Marmaris, 9 km bort. Om du vill besöka denna livliga badort, boka en billig semester till Marmaris.

Denna mycket livliga utväg har faktiskt två centra. Förutom det gamla centrumet med basaren finns också turistcentrumet med en bred strandpromenad med palmer och många underhållningsalternativ. Nattelivet i Marmaris är mycket spektakulärt. Du kan tillbringa svängande nätter i många nattklubbar, barer och klubbar. Det finns många nöjesställen på boulevarden, men det finns också gott om att uppleva i "Barstreet". Marmaris erbjuder långa sandstränder och stenstränder, omgivna av bergskedjor täckta med tallar och Oleander-träd. Stränderna runt Marmaris går långsamt i havet, vilket gör dem idealiska för små barn.

Turkiet utflykter