Dalyan är ett av de mest attraktiva orter på den turkiska lykiska kusten

Dalyan
Dalyan är ett av de mest attraktiva orter på den turkiska lykiska kusten . Dalyan floden , som förbinder staden är den vackra Koycegiz - Gölü mer genom Dalyan Delta med den turkiska Egeiska . Här väntar vackra Ituzu stranden turister . Dalyan var en gång en liten by som levde på fiske och jordbruk . Dalyan är etablerad i 19-talet . I hamnen finns en moské från denna period . Översättningen av Daylan fiskfälla. Några gamla exemplar av denna ryssjor fortfarande förankrad i floden . De Daylan älskare är staden beskrivs som " vänlig " . Den turistinfrastruktur är i dag dock lite att önska . Massor av trevligt boende , mycket prisvärda restauranger och barer, te trädgårdar , en Farmers Market , souvenirbutiker , för att inte tala om en stor flotta av båtar som väntar på kunder . En av de viktigaste destination är bredvid Koycegiz sjön och Ituzu Beach , den antika staden Caunos . I Daylan nu hem för många tyska och brittiska pensionärer .
Caunos , den antika staden av Cariansen .
De nuvarande ruinerna är cirka två kilometer från Daylan , å andra sidan av floden . Sevärt i den förstörda staden i första hand , Akropolis , amfiteatern och klippgravar . Om 152 - meter höga klättring Akropolis har gjort en imponerande utsikt över mynningen av Dalyan floden och Koycegiz sjön.
Den mest populära destinationen från Koycegiz sjön , som ligger på den västra stranden , gyttjebad i Horozlar Köyü . Barn i synnerhet finna det vackert .

Turkiet utflykter