Milas Turkiet förtrollar

Milas
Milas en liten pittoresk stad i sydvästra Turkiet , omgiven av olivträd , fängslar inte bara av de underbara dofter . Mattan vävare i Milas vinner marknaden , den gamla antika Milas lever vidare .
Milas är en stad i Mugla provinsen i sydvästra Turkiet . Vid ca 20 km från Bodrum flygplats , en perfekt bas för resenärer . Lies I riktning mot Izmir och Bafa sjön med den förtrollande bakgrund av bergen Latmos . Den bästa tiden att besöka är från april för övrigt långt i oktober .
Attraktioner Milas : Den antika staden Milas , tidigare kallad Mylasa består , enligt legenden sedan den 5: e århundradet f Kr . Under en promenad möter du den lilla byn Herakleia begravningen grotta av Endymion , vännen av mångudinnan Selene . Antik Milas har alltid varit en religiös och andlig stad , där moskéer inte kan ignoreras . Två vackra kyrkor från den 14: e århundradet med en minaret pryder centrum av staden . Från den 1: a århundradet före Kristus . kommer den välbevarade romerska grav . Du kan jämföra det med förundran i Halikarnassos i Bodrum . Kung också den veckovisa marknaden i Milas , som bygger på gamla traditioner . En vacker syn leverera de turkiska hus och hantverksbutiker . Den unika mattvävare, föra inte bara turister i hänryckning , har mattorna i Milas erövrat världen . I bergen finns också platsen Labranda , hitta flera aktiviteter runt templet .
Men Milas också : Olivlundar så långt ögat kan se och en livskvalitet som inte kan bli bättre . Walking in i ett magiskt landskap ger dig ett mycket roligt , och en avkopplande simtur i sjön Bafa .

Turkiet utflykter