Staden Van i Turkiet för vandrare och historiefantaster

Van
Van i Turkiet med en rik historia . I Sydöstra Anatolien är cirka 400.000 invånare i tätbefolkade staden Van. Platsen har en rik historia med många krig och två större jordbävningar under de senaste 100 åren . Staden återupprättades , är det nu en modern stad med bra infrastruktur . I närheten av den vänliga byn är sjön Van, mäktiga berg och historiska platser . Staden är en idealisk bas för vandrare och historia älskare .
Staden är belägen på en platå , som är ca 1.700 meter över havet . Området består huvudsakligen av trädlösa gräsmarker , på grund av den låga mängden nederbörd . Väst kommer att föra 3.500 hektar sjön Van . Den vackra utsikten kompletteras av den mäktiga bergskedjor, berget Ararat över 5000 meter , den högsta toppen . Detta landskap , med sjön och de mäktiga berg för många vandrare och naturälskare den ultimata. Om i själva verket du inte vill bo i ett av de många moderna hotell , kan du också flytta till ett läger .
Hitta kultur och historia buffs till kullen Tilkitepe bevis på en 7000 år gammal bosättning . En annan höjdpunkt är den historiska slott eller fästning i Van . I det arkeologiska museet , du alla typer av vapen , redskap och prydnader skåda . I berget skogarna och slätterna du djurvän små och ståtlig Skåpbil katt möter. Van katten är ännu hålls som husdjur.

Turkiet utflykter