Zonguldak för en oförglömlig semester i Turkiet

Zonguldak
Zonguldak för en oförglömlig semester i Turkiet . I norra Turkiet , precis vid Svarta havet provinsen Zonguldak , huvudstad med samma namn . Både stad med cirka 100.000 invånare och provinsen , som erbjuder turister en minnesvärd vistelse . Detta säkerställs inte bara de vackra stränderna vid Svarta havet , den fantastiska naturen , pittoreska städer , och inte minst huvudstaden själv . Vid mynningen av en flod , på kullen ligger den gamla och historiska staden . Allt finns där för en lång vistelse närvarande . Förutom den stora shopping och bra restauranger , det finns gott om sevärdheter. Hamnen , många religiösa kyrkobyggnader , speciellt moskéer , utan även de slingrande gatorna , de gamla husen är perfekt för långa promenader . Från kullarna har man en underbar utsikt över den stora hamnen och många fartyg . Zonguldak har också ett antal biografer och museer .
I närheten finns bra stränder , som kan avnjutas under sommarmånaderna . Vattnet här är kristallklart och alltid uppfriskande , särskilt efter en promenad längs stranden . Den vackraste stränderna i området finns på Kapuz och Uzunkum . Men i närheten av Zonguldak är mycket lämplig för andra aktiviteter . Det böljande landskapet är perfekt för promenader eller cykling .
Vegetationen är absolut vackra och inhemska djur att fotografera bra . Det finns också många grottor i området . Den Gokgol grottan kan besökas . Grottan är unik och är mer än 3 kilometer lång . Grottan driver en underjordisk bäck . En annan unik grotta , grottan Cehennemagzi , väster om Zonguldak.

Turkiet utflykter