Dalaman Turkiet är ett populärt resmål

Dalaman ligger i den turkiska provinsen Muğla och en av de vackraste orter i Turkiet. Dalaman välkomnar sina gäster med många alternativ för resor och ett soligt klimat året runt. Dalaman är populär bland friluftsentusiaster, tack vare den underbara utsikten över halvön Kapıdağ och goda möjligheter till forsränning. Dalaman är känd för sina många antika ruiner, naturliga underverk och gästvänliga människor i Dalaman som alltid är redo att välkomna besökare. Dalaman är mycket populärt på grund av sin vackra natur och storslagna historiska platser och naturligtvis den stora fördelen Dalaman flygplats är i närheten. En av de vackraste vikarna i regionen är Sarsıla viken, främst besöks av yachter och utflyktsbåtar. Resan till Sarsıla är inte bara roligt och avkopplande, men naturen är i ett ord hisnande. Dalaman distriktet är halvön Kapıdağ mitten av vackra vikar. Förutom ovan nämnda Sarsıla bay, det finns många andra vikar med vacker utsikt som du kan via en båttur. Dalaman River ger de nödvändiga äventyr och adrenalin älskare av forsränning. De gamla bosättningarna i området är ganska väl bevarat och ändå värt ett besök. Du tar ett steg i den rika historia och undersöka artefakter, mynt, gravar och monument från den antika städerna Calynda, Hippo Kome, Krya, Lissai och Lydai. Dalaman är känd för sina termalbad.
De svavelhaltiga vatten Incebel Kapıkargın och har en föryngrande effekt och bidrar till behandlingen av många sjukdomar. Dalaman på Egeiska havet erbjuder läckra och hälsosamma rätter till sina besökare, med många specifika örter från regionen.
Du kommer definitivt njuta av ditt besök till Dalaman, förkroppsligandet av den rika natur, historia och hälsa. Dalaman är en typisk Egeiska badort, vars popularitet växer dagligen och inte bara på grund av de många festivaler som hålls i Dalaman.

Turkiet utflykter