Ayder semester i naturen i Turkiet

Ayder är en av de mest populära platserna på den östra Svarta havet. Ayder är en bit av himlen, med vacker natur full av syre, i alla färger från gult till grönt.
Ligger på den östligaste spetsen av Turkiet Ayder fylla lungorna med syre. Ayder är särskilt populär bland natur och spa-älskare. I Ayder, som ligger mitt i en stor och smaragdgrönt landskap, kan du uppleva fyra årstider på en dag. Genom att delta i en mängd olika sportaktiviteter året runt, kan du upptäcka naturen igen och du kommer att glömma alla tidigare semesterupplevelser i landet. Ayder en typisk Svarta havet stad omgiven av grönskande natur. Ayder med sina pittoreska stenhus och trä boutique hotell och fina middagar är alltid redo att välkomna gästerna.
Ayder välkomnar besökare i varje säsong, till sin natur, sport och Ayder varma källor är den mest populära semestermål i den grönaste regionen i Turkiet.
På vägen till Ayder, kommer du över flera unika och vackra byar. Ayder är också porten till de vackraste och mest naturliga höglandet. Högländerna i regionen är av outsäglig värde, under din vistelse kommer du att uppleva den i dess mest ursprungliga form. Du kommer att imponeras av de stora skogarna prydd med alla nyanser av gult, brunt och grönt, stiger till det oändliga blå himlen som om de kunde röra stjärnorna.
Ayder är den sista viloplats för byborna på väg till högländerna. I Ayder kan du gå forsränning och vandring på sommaren och snowboard och bergsklättring på vintern. Du känner renas bokstavligen efter att ha druckit färskvatten från kranarna, men också från de olika vattenfall. Ayder är inte bara i centrum av nationalparker, men också av de varma källorna. Det är känt att kärntemperaturen i Ayder är effektiva vid behandling av olika sjukdomar och även är välgörande för huden.
Kort sagt, är Ayder den perfekta semestermål för semesterfirare som söker en semester i knät på naturen.
Den närmaste flygplatsen till regionen har sitt säte i Trabzon. När du har kommit i Trabzon kan du fortsätta din resa med buss eller egen bil.

Turkiet utflykter