Şirince kultur och natur i Turkiet

Şirince i Turkiet är en vacker liten by, som består av smala gator med gamla angränsande hus. Şirince är ett distrikt i Selçuk och ligger i provinsen Izmir. Historien om staden går tillbaka till antiken, då den hette som Ephesus i bergen. Det är känt att de färska vita hus som har bevarats fram till idag byggdes på 19-talet. Förvaras i sin ursprungliga arkitektoniska tillstånd och mitt i ett grönskande landskap, husen ger en vacker utsikt.
Şirince är känd för sina hotell, små restauranger, vinkällare och dess välkomnande Egeiska befolkningen. Şirince är redo att välkomna gäster i varje säsong! Şirince, vars namn betyder "charmiga", är en Egeiska by som ligger identiska innebörden av dess namn är i vackra landskap bestående av grönskande skogar, olivlundar och vinodlingar. Şirince välkomnar dig med fantastisk utsikt över skogsklädda kullar. Dessutom, det ligger i närheten av Izmir och orter som Cesme och Kusadasi.
Bås och små butiker som ligger vid infarten till byn, som säljer alla typer av hemlagade godsaker och handgjorda souvenirer, de lokala vinproducenter välkomna ofta sina gäster genom gratisprover av fruktvin gjord av druvor och grönsaker som odlas i regionen. Du kan njuta av ett glas vin och prova några av de traditionella specialiteter i Egeiska mat i lokala restauranger. De två historiska kyrkor ligger i den lilla byn tar dig tillbaka till 19-talet. Du kommer att bli imponerad av arkitekturen.
De tvål, sylt och andra lokala souvenirer tillverkade av naturliga produkter är kul för dig, men också att ge som souvenirer. De gör ditt besök till Şirince till ett minnesvärt besök.
Njut av solnedgången i Şirince. De orange färger på träfönster av vitkalkade hus. Şirince är en idealisk semesterort för semesterfirare som tycker om att utforska gamla byar och naturliga underverk.
Som en liten men mysig by Şirince väcker uppmärksamhet genom sin festival, erbjuder ett rikt program av färgglada aktiviteter. Den Şirince tappning kultur, konst och vänskap festival är värd för en mängd roliga aktiviteter och evenemang såsom konserter, vinprovningar och dansföreställningar. Festivalen hålls årligen i oktober.
Du når Şirince genom flygplatsen i Izmir, bussen sedan lämnar dig till Selçuk, därför ta minibuss till Şirince.

Turkiet utflykter