Uzungöl är en av de vackraste städerna vid Svarta havet

Uzungöl ligger i provinsen Trabzon, en av de vackraste städerna i östra Svartahavsregionen Turkiet. Uzungöl ligger i en dal med samma namn Uzungöl sjön, i en grön miljö. Uzungöl av vattnet är lugnare. Uzungöl är omgiven av höga berg och frisk luft är rent syre. I Uzungöl, kommer lokalbefolkningen välkomnar dig med sina varma leenden och ger dig möjlighet att upptäcka de mångfärgade träd, kulturen och det kristallklara vattnet i regionen i Svarta havet. På vägen som leder till den höga platåer, det finns många trähus. I en av de mest färgstarka regionen Anatolien, är Uzungöl alltid redo att välkomna gästerna och att helst på året!
Dessutom Uzungöl sjön omfattar ett ganska stort område och en av de grönaste dalarna i Svarta havet, med sin naturliga skönhet och ren luft.
Uzungöl är särskilt på senare år blivit ett stort turistmål, belägen mellan intervallen Kaçkar och Soganli bergen. Den underbara milda klimatet och natursköna vyer imponerar sina besökare under hela året.
Boende mestadels byggda av trä och sten, erbjuder dig möjligheten att både byn och det omgivande området för att utforska flera dagar. I kaféer och restauranger i närheten av sjön, kan du prova det lokala köket. De platåer av Haldizen, Şekersu och Gare Star är inom räckhåll för Uzungöl och är ett måste om du besöker denna region. Du kan delta i utflykter till de många kratersjöar i de högre områdena och njuta av den fantastiska utsikten och andas ren syrgas och går i en perfekt miljö. Den lokala befolkningen i regionen är känd för sin gästfrihet och du har också möjlighet att bekanta sig med sina traditionella folkdräkter och danser.
Symbol för en riklig och vacker natur. Uzungöl väntar på att upptäckas av besökarna. Regionen lockar många besökare under de olika festivaler som anordnas under året. Den Uzungöl modell flygplan Festivalen äger rum varje år i juni. Under denna festival kan du också skärmflygning, kajakpaddling, segling och vindsurfing. Om du har blivit övertygad och vill upptäcka den naturliga skönheten i Uzungöl, bara du måste boka en flygning. Det finns flygningar tur och retur från alla större flygplatser i Turkiet till Trabzon. Från flygplatsen du går med en buss, kollektivtrafik eller en taxi till Uzungöl.

Turkiet utflykter