Akyaka semester utan massturism i Turkiet

Letar du efter en semester utan massturism i Turkiet och vill njuta av den vackra havet, det kristallklara vattnet och stranden utan stora hotell. Vill njuta av läckra lokala rätter i mysiga restauranger och vill sitta utanför, i små kaféer, tehus och uteserveringar? En livlig by med massor av turkiska offentliga och få utländska gäster, där du är verkligen välkommen.
Gå sedan till Akyaka.
Akyaka ligger mellan Bodrum och cirka 30 kilometer från Marmaris. Akyaka erbjuder lugn en livlig plats med några höga hotell.
Under lågsäsong är det förvånansvärt tyst i Akyaka. Under högsäsong är det en populär destination för turkiska gäster, främst restauranger med utmärkt mat, som är känd långt utanför landets gränser i regionen uppskattar.

Stranden ligger precis utanför dörren, även vattnet vid staden stranden med en liten strandpromenad är helt klart.
Kusten utanför staden är till stor del skyddad, bör det inte vara nybyggda och bör inte höjas befintliga byggnader.
Som ett resultat av dessa många år befintliga regler, kan du fortfarande njuta av nära Akyaka av orörd natur, som har blivit sällsynta på den turkiska kusten.

Centret ligger precis ovanför havet. Det finns ett antal butiker för vardagliga behov: slaktare, bagare, grönsakshandlare och en liten grönsaksmarknaden och några restauranger.
Från centrum till hamnen och de flesta av restauranger, barer och kaféer är cirka 500 meter. I hamnen båtar som erbjuder utflykter. Fiskarna i byn har här sina fartyg. Du kan leta lossas som den dagliga fångsten, eller näten repareras.

Bredvid parken är den lilla staden, framför hittar du taxistation och också utgångspunkten för bussar till Marmaris och Mugla.

En speciell Akyaka är en liten flod som heter Kadin Azmak, det flyter genom staden. Floden fjädrar från de närliggande bergen och även gör på sommaren underbart klar kallt vatten.

Kitesurfare kan kontakta en professionellt kör surfcenter. något utanför Akyaka hittar idealiska förhållanden i den lilla staden Gokce. Surfa med åsynen av bergen och Akyaka ger dig en fantastisk känsla.

Stränder nära Akyaka
Kör söderut till Marmaris, böja direkt efter bukten Gokova, nu du hamnar i en turist orörd område. Jordbruk och traditionella livsstil råda. Denna region kännetecknas av en mycket vacker natur, frodig vegetation och vackra vikar.

Turkiet utflykter