Eski Foca resort på norra Egeiska

 Eski Foca Turkiet är ett idealiskt semestermål. En mysig hamn, där även det lokala fisket är fortfarande aktiv, många restauranger och två mycket trevligt hotell.

Små fiskebåtar längs strandpromenaden och färsk fisk, som erbjuds till den märkliga betraktaren. Små gränder och gator, begränsad trafik, inbjuder dig att promenera och många caféer och krogar att dröja kvar. Mycket livliga och färgstarka är det här, djupt i natten du känner ren semester glädje.

Eski Foca har ingen massturism, privata initiativ och högljudda nattklubbar skonas vacationer. Oländig kustlinje i staden dikterade arkitekturen. Den långa strandpromenaden slingrar sig längs kusten och flera kurvor ger områden med många restauranger, affärer, men också en lugn promendade och små parker.

Jag haft särskilt restauranger med utsikt över livliga badorten och mycket välsmakande, billig fisk och skaldjur. Under dagen kan du läsa en bok i te trädgården eller en utflykt i området.
Izmir, är den tredje största staden i Turkiet endast 70 km, Pergamon och Ephesus är andra spektakulära sevärdheter, kan du besöka enkelt från Eski Foca i en dag.

Turkiet utflykter