Amasra, Cakraz och ädelstenar Sinop om Turkiets Svarta havets kust

Turkiets Svarta havets kust är en populär destination för familjer och singlar. Turkiets Svarta havets kust präglas av vackra landskap, men också en mycket speciell atmosfär.
Särskilt vackra vikar lyckats förtrolla med ett idylliskt, du inte ofta hitta mer i denna renhet. Vanligtvis erbjuder alla platser en bra möjlighet att koppla av, mycket populära är populära Side Akcakoca.
Zonguldak är en av de platser med mycket väl utvecklad infrastruktur.

De bästa stränderna, men se de platser Amasra och Sinop. Du hittar också ett antal avskilda och vackra vikar, som inbjuder till avkoppling i en ändlös avstånd.
I dessa vikar du hittar frid du vill, eftersom facken inte är överfulla.
Om du vill uppleva något mer du ska behöva utforska hamnstaden Samsung. Mest känd är platsen Uzungöl, här presenterar den turkiska Svarta havskusten som ett underbart och fantastiskt läge. Uzungöl är en av de mest fotograferade byarna på den turkiska Svarta havets kust.

Amasra
Halvön Amasra ligger på två klippiga uddar och omgiven av en imponerande klippiga kusten är en absolut pärla på den turkiska Svarta havets kust. Den pittoreska staden var en gång en gammal bosättning och var på 12-talet. v. Chr. etablerad. Dess nuvarande namn ärvt tidigare Sesamos, persiska prinsessan Amastris. Fenicier, romare och bysantiner, satt sin prägel på denna dag, i den berömda hamnstaden.

Vittnesbörd denna period finns utställda i det arkeologiska museet i Amasra.
Under året tog 1460 Fatih Sultan Mehmet i Amasra. Från kullen bakacak förundrade ottomanska erövrare över den imponerande skönheten i staden. På en udde kan du fortfarande hitta resterna av en utsmyckad bysantinska citadellet Fatih Sultan Mehmet förvandlades till en moské.

Cakraz område
Cakraz är en typisk fiskeby med vackra stränder, bra boende och fina restauranger. På vägen mellan Inebolu och Cakraz med många kurvor går genom bergen.
Bakom Cakraz är platsen Kurucasile, en plats känd för byggande av fiskebåtar. I närheten ligger Gideros bukten, stränder, boende och restauranger gör det till ett populärt semestermål. Speciellt här den traditionella turkiska arkitektur utvecklar och skapar en härlig atmosfär.

Sinop
Sinop, hamnen och badorten vid Svarta havet, är huvudstad i den turkiska provinsen Sinop i norra Anatolien. Staden har nästan 35.000 invånare, 50.000 invånare även under sommarmånaderna. Sinop ligger på övergången till halvön som ligger till fastlandet. Vid den smalaste punkten är bara 200 meter bred. Sinop har spelat en viktig roll som ett kulturellt och kommersiellt centrum på Svarta havet under många årtusenden. De äldsta spåren av mänsklig bosättning går tillbaka till bronsåldern.

Turkiet utflykter