Beldibi resort på den turkiska rivieran

Kuststaden Beldibi ligger 20 kilometer väster om Antalya, vid kusten av den turkiska rivieran.

Den 7 kilometer långa kustremsan mellan tallskogarna i Taurusbergen och havet, är en vacker sandstrand med många små vikar. Hotellen och klubbens anläggningar har byggts i rymliga grönområden, precis vid havet och skogsklädda kullar.

Prisnivån för en semester i Beldibi är genomsnittliga jämfört med andra orterna på Turkiets södra kust. Med rätt vid foten av Taurusbergen ligger stränder, Beldibi erbjuder en av de mest attraktiva scener på den turkiska rivieran. Överföringen från Antalya flygplats till Beldibi är kort.
Beldibi kan hittas främst stora hotellkomplex och resorts. existerar inte en riktig center. Beldibi är som så många andra platser endast odlas i provinsen Antalya till följd av turism. Följaktligen är centrum i sig inte särskilt stor. Med undantag av de hotell strax utanför byn, kan du nå allt till fots.

Beldibi är en mycket populär sommardestination för familjer. Detta beror främst på det korta avståndet till flygplatsen, billiga paketet semester priser och det lugna havet i vikarna. Det finns jämfört med platser som Side Kemer några hotell som byggts i den andra eller tredje raden.

 Den närmaste flygplatsen är Antalya (AYT) där du kan boka särskilt under sommaren ett bättre paket än en separat flygning. Överföringen av en konventionell buss, som också stannar vid andra hotell är omkring 60 till 90 minuter. Med bil du har reserverat i förväg via Internet på en av de åtta biluthyrningsföretag på flygplatsen, kan du nå snabbt och enkelt Beldibi.

Tallskogarna i Taurusbergen ända ner till kusten, så det är inte möjligt att ta långa promenader på stranden. I norra Beldibi stranden är öppen, eftersom Konyaaltibeach Antalya Beldibi intill stranden, är andra delar ofta bokas av hotell för sina gäster.
Längs kusten finns flera offentliga parker och naturligtvis den berömda turkiska strandpromenadstråk.

De flesta underhållningsföretag är baserade i norra Beldibi. Det finns klubbar, barer och diskotek. Allt presenteras musikaliskt. De flesta hotell, särskilt klubbar har sina egna nattklubbar och barer där du kan festa. Vill du ha ännu fler parter, så naturligtvis kan du gå till Kemer och Antalya.

Turkiet utflykter