Camyuva resort på den turkiska rivieran

Anläggningen Camyuva ligger i den västra delen av den turkiska rivieran, på Lycian kusten. Platsen anses vara lillebror i 10 km avlägsna turist fäste Kemer.
Den relativt liten plats erbjuder olika från stranden, vandring, dykning, vattensporter och klättring.

Camyuva de försökte integrera hotell och resorts på ett ansvarsfullt sätt i landskapet. Alla turistorter i Kemer distriktet har försökt att göra. Men stränderna är tätt med klubbar och resorts. Den närliggande Kemer är ett av de vackraste dykplatser i världen, därför kan Camyuva hälsa många vattensporter entusiaster.

Byggandet av en linbana till 2365 meter höga Tahtali, utvecklingen av Lycian Way, bidrog mer än 2000 år gamla långväga vandringsled på erbjudanden i Camyuva. Speciellt på våren och hösten finns fler turister till Camyuva.
Försäsongen börjar i april, vid vilken tidpunkt, dock ännu inte öppna alla turistföretag. I början av maj, hotellen är nästan full och priserna är fortfarande mycket låg jämfört med högsäsong. Från början av juni till September är mycket upptagen i Camyuva. På vintern, men öppnade endast ett fåtal hotell.
Vintersäsongen är perfekt när du vill fly kylan. En vecka all inclusive semester är från perioden oktober-november kan redan bokas för cirka 150-200 euro.
I allmänhet är priserna för en semester i Camyuva jämfört med resten av den turkiska rivieran, i mellansegmentet.

Camyuva det finns cirka 30 hotell. Mest byggdes på 90-talet, detta är koncentrerad direkt på stranden. En andra byggboom var runt år 2000, då var främst mindre hotell och resorts byggt. De är i en del i den tredje raden från stranden. Utrymmet för nya byggnader har blivit sällsynta. Under de senaste åren har det varit bara öppna två hotell.
Stränderna är reserverade och stängs av hotell under de senaste åren. För en strand i Camyuva, bör du definitivt boka ett av hotellen på stranden.
Söder om mynningen av Agva är en fritt tillgänglig strand. På den här stranden av ca 700 m
Inga paraplyer och fåtöljer.

De flesta klubbar har sina egna strandbarer, klubbar och diskotek. Därför hittar du en hel del underhållning längs stranden. Naturligtvis finns det också vissa nattliv i centrum av Camyuva. För partysugna Camyuva har mycket att erbjuda, kan du gå helt i grann Kemer.

Avståndet från Antalyas flygplats till Camyuva är 65 km bort, överföringstiden din bussresa är cirka 90 till 120 minuter.
Camyuva leva ca 10.000 personer under sommarmånaderna antalet ökar snabbt till 30.000.

Sammantaget är Camyuva särskilt intressant för budgeten resenärer som vill tillbringa sin semester i ett stort hotellkomplex på havet.

Turkiet utflykter