Antalya romantisk semester 2022

Är du ute efter en romantisk semester för två, eller för romantiska stunder med vänner och familj i 2018 eller kanske i 2019? Inspireras, är bukten Antalya en verklig bedövande.

Djupblå, kristallklart vatten, överlappande kullar och avlägsna berg, frodig vegetation med ceder, oliv, tall, johannesbröd och palmer och den djupa blå himmel, show från de första minuten rise romantiska känslor. Det är denna romantiska destination inom räckhåll. På mindre än fyra timmar flyger från Amsterdam till Antalya. Det väntar ett romantiskt hotell för dig, med all komfort. Ett stenkast från den gyllene sanden på den så kallade turkiska rivieran. Höga palmer, koppla av i den lyxiga poolen eller njuta av solen på din bekväm solstol. Njuta av under semester i 2018 eller 2019 av allt du behöver missa i vardagen. Med en medeltemperatur på 24 grader Celsius och åtta soltimmar per dag, kommer du under hela året i en semester humör.

Om du väljer att skapa en allomfattande semester, du behöver inte orolig. Även föräldrar med barn är välkomna att koppla av här. Dina barn kommer att vara väl omhändertagen under underhållningsprogram och du äntligen har tid för en romantisk promenad på stranden, läsa en bok eller en cocktail på stranden.

Moderna hotell lyckats imponera med en trevlig atmosfär och smakfull inredning. All Inclusive att skämma bort dig med delikatesser från buffén, en sen frukost och personlig service. Turkiskt bad, bastu, spa och massage finns i lyx 4 och 5 stjärnigt resorts, som tennis, aerobics, gym, dart och bordtennis som standard.

Kanske du söker mer lugn under din romantisk semester i Antalya du kommer definitivt att hitta en trevlig plats vid poolen och njuta av pianomusik i cocktailbaren.
Men det finns tusen sätt att göra en romantisk resa, det finns bara en destination som Antalya.

Turkiet är ett land där man kan gå på jakt efter kultur. Här kan du vandra i fotspåren av romarna, bysantiner och greker. Därför bör du också ta under din romantisk semester i Antalya utanför väggarna i hotellet. Boka en tur eller använda en bil.
Perge, Termessos och den gamla hamnen är lika spännande som det vulkaniska landskapet i Kappadokien och spektakulära vattenfall.



Turkiet utflykter