Höstsemester på turkiska Egeiska kusten

Semester i Turkiet, gå ut med hela familjen under höstlovet till turkiska Egeiska kusten. Hösten är en idealisk tid att njuta med familjen i solen och vad bättre plats än på den turkiska egeiska kusten.

Bara några timmar att flyga hit i höst är varma och du kan även simma. Så vad kan vara bättre än avkopplande att tillbringa hösten på turkiska Egeiska kusten.

Regionen är en av de mest populära turistmålen i Turkiet med sin medelhavsatmosfär, under hösten perfekt för en vistelse med familjen. Dagtid temperaturen är över 20 grader Celsius och det finns lite regn och du kan simma varje dag i havet eller ligga i solen. Även sol, hav och strand inbjuder dig att slappna av, en utflykt till området för turkiska Egeiska kusten som intressant. Det finns många världsberömda gamla antika städer som Efesos och Pergamon, den livliga hamnstäder som Bodrum och Marmaris inbjuder dig att promenera och handla. Om du sedan kvällen på hotellet kan njuta av solnedgången, semester passerade varje familj tillsammans.

Under din semester på turkiska Egeiska kusten du inte missar dina sportaktiviteter. Vem som helst kan vara här eller fortsätta sin atletisk sport. Stavgång och cykling ger mer glädje i behagliga temperaturer. Vill du lära dig en ny sport, gå ut vattenskidor.
Turkiet har länge varit en destination där utmärkt golf kan spelas. Om dina barn har roligt på barnen, kan du även slå en boll.

Även om nedgången i Västeuropa har kommit är det fortfarande perfekt strand väder i september och oktober på den turkiska Egeiska havet. Njut av solen, havet och sand och ha roligt tillsammans med hela familjen, ta en promenad längs stranden och stanna för en kopp kaffe och en glass och du kommer att vara tillbaka på avkastning med glädje att tänka på din höstlov på turkiska Egeiska kusten .

De mest kända skidorterna är Bodrum, Marmaris och Kusadasi var och en av dessa platser har omfattande turistanläggningar.

Turkiet utflykter