Handikappvänliga hotell i Turkiet 2018

I handikappvänliga hotell på den turkiska rivieran och turkiska Egeiska, resenärer med funktionshinder njuta av en avkopplande semester i 2018. Funktionshindrade måste kunna tillbringa sin avkopplande semester på turkiska Egeiska kompromisslös. Denna region i västra Turkiet är känd för sitt hälsosamma klimat, vilket redan har uppskattats av människor i antiken. Hotellet är det perfekta resmålet för avkoppling mitt i en medelhavsstämning på kristallklart hav.

Naturligtvis har hotellen på den turkiska rivieraen också faciliteter som gör vistelsen så trevlig. Hotellets lobby, poolområden, matsalar och alla wellness- och fritidsfaciliteter är naturligtvis rullstolsanpassade och fri från svåra trappor.
Handikappvänliga badrum, tvättstugor och toaletter är anpassade till hotellet. De är också utrustade med praktiska handtag och nödsamtalsknappar.
Förhöjda hissar är självklara, så att personer med funktionshinder har enkel tillgång till alla golv och terrasser.
Dörrarna till balkongerna, terrasserna eller badrummen är extra breda.

Ledningen och personalen på handikappvänligt kommer även under resor i omgivningen eller turistattraktion, ger god, hjälpsam och vänlig guide.

Olika hotell har anpassat sig till de särskilda behoven hos sina gäster med funktionshinder. Till exempel kan du använda en hiss för att nå poolen barriär, gå ner till stranden, där uppenbarligen en stor plats väntar på dig.

När solen på den turkiska egeiska kusten eller inställning på den turkiska rivieran, gästerna av en handikappanpassade hotell nära en solig semester med turkiska raki eller en färgglad drink i strandbaren.

Turkiet utflykter