Evrenseki är en pittoresk badort i närheten av Side

Inte långt från Side är den pittoreska semesterorten Evrenseki, idealisk för en semester på den turkiska rivieraen. Beläget i ett vackert sanddyner, presenterar Evrenseki för sina besökare som en modern, kosmopolitisk och familjevänlig destination.

Tillbringa en avkopplande tid på den vackra strandpromenaden eller titta på Evrensekis hamn. De långa och fina sandstränderna och det klara vattnet inbjuder dig att simma med hela familjen och delta i olika vattensporter. Efteråt besök en av de många restaurangerna, barerna eller kaféerna och njut av turkisk gästfrihet under din Evrenseki semester.

Under din semester i Evrenseki kan du naturligtvis också besöka de gamla ruinerna av Apollo-templet och den idylliska Gamla staden Side.

Evrenseki är inte bara en semester för vattennötter och vattenmän. Området kring Side och Manavagat har dock mycket mer än bara vackra sandstränder och klart vatten.
Rymliga och vänliga hotellfaciliteter i alla prisklasser ligger nära stranden. Lokala företag erbjuder mångsidiga vattensporter som båtturer eller kanoturer för hela familjen. Kustområdet kring Evrenseki erbjuder idealiska förhållanden för att utforska undervattensvärlden. Drake och vindsurfare får också valuta för pengarna här.
Det milda klimatet och de icke starka vågorna är bara rätt för dessa vattensporter.

Omedelbart bakom drömstränderna i Evrenseki börjar den kilometerlånga promenaden. Detta tar dig från Evrenseki till Kumköy, där du kan hitta fler pittoreska sandstränder för en avkopplande strandferie.

Många restauranger, barer och många affärer i närheten av stranden ger en perfekt dag vid havet. I centrum av Evrenseki kan du besöka den typiska turkiska vecko marknaden och njuta av den unika atmosfären på den turkiska rivieraen.

Upptäck höjdpunkterna på den turkiska rivieran under din semester i Evrenseki. Evrenseki är ett idealiskt semestermål för utflykter i de omväxlande omgivningarna. Härifrån kan du utforska Belek eller Alanya kust under semestern och gå till Manavgat, som ligger bara 15 minuter bort. ligger.

Turkiet utflykter