Resor till Marmariskusten

Marmariskusten ligger på den södra Egeiska kusten i södra Turkiet där du även hittar Bordrum-halvön och Kusadasi. Området har en lång och rik historia och har en av de vackraste kusterna i landet. De gröna vackra berg tornar stolt upp sig bakom de stora och små charmiga vikarna som slingrar längs kusten. Utsikten över Marmariskusten är helt fantastisk, de små vikarna och gröna öarna som tittar upp ur havet är något som bara måste upplevas. Vill du uppleva två länder under semestern är det inte långt från kusten till den grekiska övärlden, och bland annat Rhodos kan nås via båt.

Resor till Marmariskusten bjuder även på en hel del sevärdheter och framför allt den antika romerska ruinstaden Efesos är ett populärt utflyktsmål.

Imponeras du mer av naturupplevelser är Pamukkale en unik upplevelse som du bör unna dig under resan. Här har det kalciumrika källvattnet bildat stora vita vattenfyllda bassänger längs bergssidan som nästa ser ut att vara gjorda av bomull, där av namnet som betyder Bomullsfästningen.

Är du ute efter mer barnvänliga aktiviteter finns det dagskryssningar som besöker de olika vikarna längs kusten och området har hela två äventyrsbad.

Kustens trevliga semesterorter
Marmaris är regionens största semesterort. Här finns det stora och små hotell, en spännande basar, livliga marknader, bra restauranger och ett festligt nattliv på den berömda bargatan vid småbåtshamnen. Marmaris är mycket populärt bland skandinaviska gäster och ligger i vackra gröna omgivningar som bjuder på trevliga naturupplevelser.

Icmeler ligger i viken efter Marmaris. Här kan du fira semester i lite lugnare omgivningar. Här hittar du en trevlig strand med möjlighet att prova olika vattensportsaktiviteter och dykning. Naturen är även här väldigt vacker och vandringsleder låter dig beundra staden uppifrån bergen. Icmeler erbjuder ett litet men bra utbud av restauranger, barer och butiker med väldigt förmånliga priser.

Res till Marmariskusten med Sunweb
Sunweb har massor av billiga resor till Marmariskusten, oavsett om du söker ett hotell med hög standard eller om läge och pris är det viktigaste när du väljer semester. Vi har även ett bra utbud av All Inclusive-hotell och billiga sista minuten-resor till Marmariskusten. Vi erbjuder billiga resor för både vuxna, ungdomar, grupper, par och barnfamiljer. Oavsett hur du önskar att hålla din semester, så kan vi säkert hitta bra erbjudanden för dig på Marmariskusten, där man har råd till mer semester.

När du reser med Sunweb ingår alltid flyg och hotell och vi erbjuder skandinavisk guideservice på Marmariskusten under hela säsongen. Våra guider kommer och besöker ditt hotell eller ett i närheten flera gånger under semestern. Transfer till och från hotellet är inte inkluderat i priset, men finns som tillval i bokningsprocessen.

Turkiet utflykter