Turkiet – paradiset för all inclusive


 Ett (ultra) all inclusive-hotell i Turkiet är en fantastisk idé om du letar efter en all inclusive-semester i solen. Turkiska badorter som Side, Alanya, Bodrum och Antalya är mycket populära platser med fantastiska semesterorter. Nyfiken på när ett hotell kan kalla sig all inclusive? Nedan kan du läsa vad du kan förvänta dig när du bokar ett all inclusive-hotell.


En omfattande buffé

Om du väljer en semester på ett turkiskt all inclusive-hotell kan du vara säker på att du kommer att resa bekymmerslös. Allt du behöver göra under din all inclusive-semester är att följa näsan till buffén och/eller à la carte-restaurangen. Bli överraskad av de lokala turkiska och internationella rätterna. Tom tallrik? Till nästa omgång! Tja, den dieten får vänta till efter semestern, för det finns för mycket gott att smaka. Och det som är bra är: det finns något för alla, så det finns också mycket för de minsta.


Snacks för den lilla aptiten

Blev du fortfarande hungrig mellan de tre måltiderna? Oroa dig inte, snacks har man också tänkt på. Det är inte för inte som det är en fullt tillgodosedd semester. På många all inclusive-hotell i Turkiet ingår snacks, glass och tetid med delikatesser. Inga bekymmer om matvaror, 'vad ska vi äta?' och slåss vid bordet. Alla väljer vad han eller hon gillar.


De bästa aktiviteterna

Visst älskar man sina barn högt, men en stunds vila är också skönt ibland (särskilt när man är på semester). Detta sköts även på ett all inclusive-hotell. Under hela dagen finns det fantastiska barnaktiviteter i miniklubben. Det finns ofta mycket att göra även för vuxna, som vattensporter eller beachvolleyboll. På så sätt kan du fortfarande tappa lite energi mellan all mat! Och på natten? Sedan finns det mycket kul med dans och musik.


Simbassänger för nödvändig kylning

Ett absolut måste under din semester i soliga Turkiet är en stor, svalkande pool. En där du faktiskt vill flyta på en luftmadrass hela dagen med en cocktail i handen. Utsökt! Det finns även hotell med vattenparker och rutschbanor där actionsökare av alla storlekar kan roa sig.

Turkiet utflykter