Endast vuxna i Turkiet

Endast vuxna i Turkiet: du kan njuta av lugn och ro på dessa topphotell

En framväxande trend i resevärlden: helgdagar endast för vuxna. På hotell med denna formel är barn inte tillåtna och du kan njuta av lugn och ro. Detta fenomen växer också i Turkiet. Dags att lista de bästa hotellen endast för vuxna i Turkiet.

Om du inte har egna barn, vad kan vara skönare att i lugn och ro kunna återhämta sig från ett års hårt arbete? Det var därför konceptet endast för vuxna uppfanns; hotell där barn inte är tillåtna. Och en undersökning bland våra kunder och Facebook-fans visar att du upplever detta lugn som lycka.

Dags att lista de vackraste hotellen endast för vuxna i Turkiet. För, tillsammans med Spanien och Grekland, är detta land fortfarande en av våra toppers. Tittar du?

Lyx under en semester endast för vuxna i Turkiet

Turkiet är känt för sina lyxiga all inclusive-resorter till ett överkomligt pris. Hotell endast för vuxna är inte sämre än detta. Faktum är att de oftast är lite lyxigare, modernare och enligt de senaste designtrenderna. Det betyder inte bara att njuta i lugn och ro, utan också i lyx.

Hotell endast för vuxna i Alanya

De flesta hotellen endast för vuxna i Turkiet finns i den livliga semesterorten Alanya. I denna stad kombinerar du helt enkelt strand, nattliv, lyx och kultur. Delvis av denna anledning är det en av de mest populära badorterna på den turkiska rivieran.

Turkiet utflykter