Bozcaada Turkiet är en av de vackraste platserna på Egeiska havet

Bozcaada
Bozcaada är beläget i norra delen av Egeiska havet och är den tredje största ön i Turkiet.
Varje besökare är förtrollad av hennes skönhet. Bozcaada ligger inom gränserna för provinsen Çanakkale. Här kan du njuta av en underbar stad och njuta av en lugn semester. Regionen är känd för sina vingårdar och viner, och ligger precis vid ingången till sundet Çanakkale.
I forna tider ön kallades Tenedos. Bozcaada är en liten och vackra ön. Det finns också många historiska byggnader. Om du vill smaka på viner och vill utforska den vackra ön, behöver du bara boka.
Bozcaada är en av de unika öar i Turkiet. Den erbjuder i varje säsong en lugn och naturlig semester. Ön är omgiven av orörda stränder och kuster är sandiga och är integrerade med det blå havet. De stränder och vikar Ayazma och Habbale Sulubahçe, Beylik, Çayır, Tuzburnu Tekirbahçe och erbjuder dig möjlighet att njuta av Egeiska havet.
Den Ayazma kloster, slott Bozcaada, museet, Jungfru Maria kyrkan och moskén Alabey visa sin arkitektur, spår av historien. Bozcaada inte lämna utan att se dem.
Pioner är en symbol för Bozcaada, de är särskilt längs västkusten. På ön kan du vara aktiv: windsurfing, dykning, vandring och cykling är möjliga.
Den högsta punkten på ön är backen Göztepe, med en höjd på 192 meter dominerar kulle med utsikt över hela. Genom en smal väg, kan du driva upp både soluppgången och solnedgången är verkligen vacker.
Bozcaada är en av de vackraste platserna på Egeiska havet. Den Bozcaada kultur, konst och litteraturfestival äger rum varje år i september. En lokal provsmakning äger också rum i september, utsökt mat med lokalbefolkningen och turister på ön.
Du kan lätt nå andra Bozcaada. När du kommer med buss eller bil i Canakkale, kan du ta färjan, som avgår från Geyikli. Det är nu tid att utforska. Dolda och skyddade paradis Bozcaada.

Turkiet utflykter