Utflykter Bodrum

I Bodrum Turkiet hittar du allt för att lyckas din semester. Det är en lugn fiskeby, hem för svamp dykare, seglare, fiskare och vitkalkade hus med bougainvillea mot väggen, men också med några spektakulära nöjescentra. Njut av morgonsolen och havet, i en lugn vik, en populär strand, eller boka en kryssning. En båttur med lunch längs kusten av Bodrum är en populär utflykt. Vanligtvis flera vikar är klar, där du kan bada och snorkla i kristallklart vatten, njuta av den vackra utsikten och den milda vågskvalp. På Black Island i en halvtimme från Bodrum, kan du bada i grottan där det varma mineralvattnet kommer ut ur klipporna. Båten avgår vanligtvis vid 11.00 och är tillbaka ca 17:30.
En annan mycket populär utflykt är ett besök på ett turkiskt bad, innehåller badet separata män och kvinnosektioner, badet är öppet varje dag året runt 9:00 till 20:00.
Bodrum har cirka 15 dykning punkter, med typiska Egeiska och Medelhavet flora och fauna. För de mindre erfarna dykare, erbjuder grunt vatten, strömmar utan en massa fisk, medan en del djupare punkter har små strömmar för erfarna dykare.
Ibland har du upp till 40 meter synlighet i det kristallklara vattnet. Klippformationer ger skydd för bas, bläckfisk, barracuda och andra olika arter. Kanske kan du också se antika ankare, som 2000 år. Reven är fulla av fisk, perfekt för fotografering.
En jeep safari är unga men också gamla en populär utflykt. Körning i Suzuki jeepar, mestadels utanför väg och väg för cirka 130 kilometer, där du kan beundra i denna region. De flesta unik utsikt över landskapet Den jeep safari börjar ofta klockan 10:00, har en kaffepaus i Ciftlikkoy, leder genom byarna och Etrim Mumcular och du når den sömniga byn Mazi för lunch och en simtur i den vackra bukten. Fortsätt sedan på safari genom tallskog och berg, för att komma fram i Bodrum. Sedan igen vid 17:30
Efesos och Pamukkale är två utflykter som säkert kommer att visas på programmet leta efter mer information om de enskilda meddelanden.
Bara några miles från Bodrum, är den grekiska ön Kos, flygbåten avgår från Bodrum vid 09:00, tar korsningen bara 20 minuter. Båten avgår sedan kl 16:00 från Bodrum. Du kan dessutom organisera din dag på den vackra grekiska ön själv.

Turkiet utflykter