Utflykter Alanya

Dim grottorna
Om du är i Alanya på din semester i Turkiet har fått nog av bara strand och pool på ditt hotell kan du välja mellan många utflykter.

Om du vill vara brun och förbli ett besök på ett traditionellt turkiskt bad, även känt som ett hammam värt ett besök, kom tillbaka avslappnad efter ett ångbad, massage och skrubba och du kommer att kunna berätta efter besöket på hamam en oförglömlig upplevelse.
  Ta en båttur, det finns inget bättre sätt att slappna av än på en båt för att njuta av det klarblå vattnet under helgerna och om du har tur att se. En havssköldpadda eller en delfin Den strålande solen, bada och sola, musik och fantastiska panoraman göra dagen komplett.
Rafting på floden, njuta av spänningen och spänningen under denna spännande utflykt, som är hjärtat i den modiga besökare Alanya slå snabbare. Efter några säkerhetsföreskrifter och dela ut en flytväst, kommer du att tilldelas en båt för två eller åtta personer, och under ledning av en erfaren guide.
Alanya Aqua Park. Den största vattenpark i turkiska Medel inbjuder till en dag av roliga, action och äventyr! Aqua parken är en upplevelse för hela familjen. Prova många vattenrutschbanor, pooler våg koppla av och njuta av den vackra havsutsikten.
Jeep safari, njuta av en hel dag utanför stigen i denna pittoreska del av Turkiet. En jeep safari innebär en hel dag av roliga och sightseeing. Lär känna den turkiska byn livet, ett besök i en moské, njuta av natursköna vyer och lunch på floden Dimay. En jeep safari är en stor adrenalin resa till Taurusbergen, om en spännande rutt slingrande och grusvägar.
Besök den spektakulära Sapadere Canyon och se de spektakulära vattenfallen under denna turné också tar dig att besöka droppstensgrottor Dim, grottor täckta med många typer av stalaktiter och stalagmiter. Efter en enhet genom Taurusbergen du kommer att få möjlighet att skåda. Den naturliga skönheten i kanjonen och fallen upp nära Du kan till och med bada i naturliga pooler. Dim grottorna är 360 meter lång och tio till femton meter bred och hög.
Förutom dessa utflykter som beskrivs ovan, finns det också dagsutflykter till den berömda Pamukkale och till de historiska städerna Myra, Demre och Kekova. Båtturer tar dig till Green Canyon. The Green Canyon båttur på en av de vackraste sjöarna i världen skapar ytterligare en dimension med fantastiska vyer längs de två raviner, kommer en annan resa tar dig till de gröna vattnet i Manavgat floden.
I Alanya distraktioner i överflöd, det skulle vara synd att du skulle stanna. Under din semester i Alanya bara på stranden eller vid poolen på ditt hotell Turkiet har mycket mer att erbjuda.

Turkiet utflykter