Ordu semestermål på den turkiska Svarta havet

Ordu
Ordu kallas också som en inkörsport till Svarta havet och är känd för sin tempererat klimat med milda vintrar och svala somrar. Provinsen Ordu ligger vid foten av en grön kulle, är det en av de grönaste och lugnaste områden längs Svarta havets kust i Turkiet. På grund av den regniga klimatet, är marken mycket bördig, så finns det en hel del grönsaker och frukt. Dessutom kombinationen av gröna skogar, som täcker hela området och den spektakulära blå havet.
Staden är i harmoni med naturen.
Den hasselnötter är självklar egenskap av Ordu. Den gyllene hasselnöt Festivalen hålls varje år i september månad. De choklad hasselnöt choklad är en riktig behandling.
På vägen till Samsun, stadens vackra fiskebyn Unye, som ligger cirka 77 kilometer väster om Ordu. Det finns rena, vackra stränder att njuta av den lugna atmosfären och de många hasselnötsodlingar, som är typiska för regionen. De lila klippformationer och historiska gravar som är uthuggna är reliker från tiden i början av romarna.
Fatsa är en annan stad känd för sina trädgårdar och hasselnöt Sarmasik hittar du termalbad. I närheten finns ruinerna av ett slott som heter Castle Bolaman, med en typisk turkisk hus från 18th century, där fastigheten är byggd. En annan stor attraktion är den 19: e århundradet bysantinska kyrkan som ligger i Jason Yason udde i distriktet Perşembe övrigt är det nu omvandlas till ett arkeologiskt museum.
Ulugol är en vulkankrater sjö och sjön är också känd för vilda andjakt.
Omgivningen är täckt av skog, och du kan också läger.
Staden Ordu huvudstad i den självbetitlade provinsen, tidigare kallad Cotoyora har fler minnen från det förflutna. Exempelvis Pasaoglu Mansion, som nu fungerar som ett folklore museum. Det tillhörde en förmögen och inflytelserik familj ottomanska 19th century. I en särskild kyrka från den 18: e talet, är nu Tasbasi kultur centrum.
Ordu, hasselnöt huvudstad, är alltid redo att välkomna dig. Välkommen Ordu kan du njuta av värdena i staden, men också dess kultur och dess kulinariska läckerheter.

Turkiet utflykter