Trafiksäkerhets bilkörning i Turkiet

Vill du under din semester är inte bara stranden, men du vill med din hyrbil för att utforska den vackra Turkiet, kommer jag att informera nedan lite information om trafik, din trafik säkerhetsfördelar.
Den unika och vackra naturen i Turkiet väntar på att bli av semesterfirare som är villiga att gå den vägen upptäckte
Biluthyrning: Biluthyrning företag kan vanligtvis hittas i närheten av flygplatsen och i många stadskärnor och resorts. De kommer att ge dig den mest lämpliga bilen för en trevlig resa.
Lanes: Turkiet de kör på höger sida av vägen, som i många andra länder i världen.
Förare bör kontrollera. Deras speglar före avgång
Säkerhetsbälten och barn: förare och passagerare är skyldiga enligt lag att bilbälte direkt efter ombordstigning tills du når slutdestinationen. Barn under 7 år är enligt lag skyldiga att sitta i barnstol.
Körning under påverkan: den lagliga alkoholgränsen för förare är begränsat till 0,5 promille, eftersom körning i Turkiet är förbjudet. Förare som dömts för körning under påverkan som riskerar böter på TL 700 och ett intag av körkortet under en period av sex månader.
Mobiltelefoner: För föraren är inte tillåtet att använda under körning för sin egen säkerhet och sina passagerare mobiltelefoner. Användning av mobiltelefon under körning är förbjudet enligt lag och straffet för att bryta mot denna lag är böter på TL 73.
Resor till destinationer från turistorterna: tror du ens verkligen utforska den vackra och okända Turkiet, alltid använda en bra karta eller GPS, och uppmärksamma de vägmärken.
Tol: några av de stora motorvägarna är avgiftsbelagda vägar i Turkiet, som kan användas för en liten avgift. Om du vill hyra en bil alltid be om råd på biluthyrning.
SOS bilister kan ringa följande nummer en nödsituation, 154 och 156 trafik gendarmeriet.
Här finns alla typer av viktiga telefonnummer som bidrar till en bekymmersfri semester.
112 Medicinsk akut / ambulans.
110 Brand.
155 Polisen.
156 Gendarmerie.
158 Shore skydd.
113 Sjukvård.
114 Poison / förorening.
177 skogsbränder.

Turkiet utflykter