Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, öppnar i April 2015

Nikki Beach Resort & Spa Bodrum
Och Nikki Beach Resort & Spa Bodrum April 2015 kommer att öppnas i Bodrum, Turkiet. Så du måste fortfarande ha, vänta men ingen tvekan om att du kommer att kunna redan boka för denna vackra resort, som ligger bara 7 km från centrala Bodrum, några månader Torba är en liten by vid havet omgiven av olivlundar och tallskogar. Torba ligger i den mest eftertraktade områdena i Bodrum och Turkiet är favoritdestination för finsmakare. Många stränder erbjuder ett utbud av populära sporter och hamnen rymmer lokala fiskebåtar och lyxyachter. Bodrum är en central punkt i Egeiska havet sedan urminnes tider, det är hem till en av de sju antika underverk i världen. Idag har det blivit en glamorös destination där du kan koppla av under dagen och njuta av en mängd olika färgglada nattliv.
Nikki Beach Resort & Spa Bodrum är ett lyxigt strandliv boutiquehotell. Spänner över 40.000 kvadratmeter av halvön, består fastigheten av 57 sviter och villor. Gästerna kan äta i stil på två privata sandstränder i den steniga område i Bodrum, eller koppla av i vacker takpool och användning av de största spa-och fitnessfaciliteter i Bodrum.
Dessutom erbjuder hotellet fortfarande 350 kvadratmeter konferensutrymmen med en terrass med vatten funktioner och fantastisk utsikt över havet och de mest exklusiva evenemang kommer att erbjudas.

Turkiet utflykter