Köpa Hus i Turkiet

Förvärvet av fast egendom i Turkiet av utlänningar tillåts. Försiktighet krävs när man köper till exempel en semester och du måste tänka på vissa saker.
Även det turkiska rättssystemet har associerats med europeisk rätt, delvis i linje det var även helt tagit över som handelslagen, finns det vissa skillnader i förvärv av mark och fastigheter. Vill du köpa fastigheter, är en kvalificerad och oberoende advokat är viktigt. Kvalificerad, eftersom den praktiska sidan av överföring av äganderätten förenat med risker för oerfarna advokater. Oberoende eftersom de ofta arbetar med fastighetsmäklare, och därför mer företräda mäklare. Det bästa du kan från ditt eget land försöker komma med en kvalificerad advokat eller advokat i turkisk lag kontakten. Han kommer att vara på väg säkert hjälpa, då är säkert kan hänvisa. Till en kompetent kollega i Turkiet
Tips: utnyttja förmånlig finansiering.
Har du redan hittat sitt drömhus i Turkiet, till exempel via Internet eller tidningsannonser, måste du noga tänka finansieringen. Titta i ditt eget land är en turkisk bank, finansiering upp till 70% - 80% av likvidationsvärdet är ofta möjligt. Dessutom är dessa turkiska banker har ingående lokalkännedom och är kända i den turkiska fastighetsmarknaden. Som ett resultat, behöver du inte betala för mycket för din semester i Turkiet. De bolåneräntor är dock ganska lite högre, kanske ta ett personligt lån, husen i Turkiet är verkligen billig, tillräcklig för att överbrygga.
Tips: Se upp för falska erbjudanden. Förbered ditt hem så bra för. Det är inte ovanligt att mäklare att erbjuda billiga bostäder, när du visar sig inte existera, eller bara råkade vara de bostäder som säljs på plats och de försöker sälja dig. Mycket dyrare hem Sätt skriftligen fastställts tidigare att om din ankomst i huset verkar ha sålt kostnader mäklare resor kommer att ersättas.
Tip aldrig resa med kontanter!. Öppna ett bankkonto med en turkisk bank i ditt eget land. I Turkiet kan du utan extra kostnad som förfoga över dina tillgångar.
När du har beslutat att köpa i Turkiet ett hem.
Tips inte spara i sista stund. Konsultera en advokat, även om naturligtvis relaterade kostnader, advokaten kommer inte blint förlita sig på löften om säljaren och mäklaren. Köpeavtalet som genereras på notarien, betyder ingenting annat än att säljaren gör ett löfte att sälja till dig. Ibland vill man att säljaren och mäklaren har redan en 50% deposition. Fundera noga över om du verkligen lova är värt så mycket. En framgångsrik medling av mäklare är naturligtvis bara om du är registrerad som ägare i fastighetsregistret.
Tips betala något i förskott, får ett löfte brytas snabbt.

Turkiet utflykter