Göcek Turkiet ett dolt paradis

Göcek i Turkiet är ett dolt paradis. Göcek är en av de vackraste städerna i Egeiska havet, som ligger i provinsen Mugla, bestående av många öar och vikar. Det har blivit en av världens största seglingscentra, tack vare byggandet av nya hamnar. Göcek fascinerar sina besökare med sin naturliga skönhet och klarblått hav. Beläget i området mellan Fethiye och Dalyan, är Göcek det viktigt centrum för båtliv och blå kryssningar. Klimatet Royal Mediterranean gör turistsäsongen börjar i maj och slutar i oktober. Göcek är den plats där de vackra färgerna i solen, havet, stränder, skogar och harmonisera. Göcek är den idealiska semestermål för semesterfirare som söker en avkopplande och fridfull semester.
Genom att delta i båten till de vackraste vikarna i regionen, det vill säga tolv öar tur, kan du njuta av det azurblå havet och utforska naturen. Blue kryssningar visa sina gäster den fantastiska naturens underverk i Göcek. Du kan också ha en egen båt, för dig ensam, eller hyra dina vänner och familj. Varför inte hyra en cykel eller motorcykel och ta en tur genom de grönskande skogar. De sex separata småbåtshamnar i regionen, bidrar till det vackra landskapet och har förvandlat området till ett paradis för seglare.
En trevlig utflykt för våghalsiga från Babadag bergen och skärmflygning i närheten av Fethiye. Traditionella marknader i den offentliga torget i Gocek, tillsammans med lokala butiker och erbjuder en färgstark skådespel för fansen ett rikt utbud av handgjorda souvenirer. Göcek är en av de mest oförstörda platser i Turkiet. Göcek välkomnar dig och väntar på dig och kommer säkert att erbjuda en avkopplande semester. Göcek erbjuder en enkel livsstil utan suset av nattlivet. Vänliga små kaféer och restauranger bildar underhållning i Göcek.
Gocek uppmärksammar också själv för festivaler. Den Göcek veckan tävlingen som hölls i veckan 2 6 november 2015 är ett steg i många båt och yacht lopp. Deltog deltagare från hela världen, innehåller festivalprogrammet ett brett utbud av aktiviteter. Dessutom, i april, den internationella festival för barn. Barn från regionen och från Indonesien till England för att byta sin kultur. Dessutom se karnevalen och tomat festivalen båda hölls i maj för skådespelet.
Hur man når Göcek? Den Mugla Dalaman flygplats är närmaste flygplats i regionen, kommer en minibuss tar gästerna till Gocek. De berömda turistattraktioner Dalaman och Fethiye kan nås på mindre än en timme.

Turkiet utflykter