Turkiet semester 2022

Turkiet är en speciell semesterparadis
Turkiet är så olika att varje turist kommer att få valuta för pengarna. Av avkoppling på stranden, snabba snö backar, livligt nattliv till historiska städer, ger Turkiet vacationer allt han vill. Stor gästfrihet, det behagliga klimatet och kosmopolitisk kultur göra Turkiet en speciell semesterparadis. Turkiet låter dig njuta och göra det året runt.





Allmän information:
Turkiet är omgivet av fyra hav erbjuder avkoppling från de vackra stränderna i våren till hösten. Avkoppling wellness också, det finns många spa och typiska hamam, du kan säga att det är en riktig bad kultur.
Aktiviteter:
Sportentusiaster i Turkiet kommer till sin rätt. På land till havs eller på land får aktiva semesterfirare för sina pengar. Man kan välja mellan: golf, vandring, skidor eller snowboard, mountainbike, segling, forsränning, windsurfing, klättring, dykning, beachvolleyboll.
Kultur:
Historien om Mindre Asien är en av de mest intressanta. Marken mellan Asien och Europa har tretton civilisationer som har lämnat sina spår. Hur hittar spår av förhistoriska grottmålningar, grekiska och romerska byggnader, ottomanska konst och mycket mer. Sedan finns det de olika konst och hantverk. Nio turkiska städer har förklarats av UNESCO som världsarv, inklusive de historiska områdena i Istanbul och ruinerna av Troja.
Natur:
Den rika floran och faunan i Turkiet kan bäst beundras genom att besöka en av de många naturreservat och nationalparker.
Med sina många platåer, berg, grottor och vikar Turkiet låt hjärtan naturälskare slå snabbare. Den tulpan är ursprungligen från Turkiet och är logotypen i landet.
Kulinariska:
Culinary det finns mycket att upptäcka i Turkiet. Vid kusten finns läckra fisk på bordet, den mångsidiga köket köket Turkiet består också av läckra rätter med grönsaker och kött. Du bör också definitivt prova de läckra desserter.
Välj din favoritdestination i Turkiet, möjligheterna är nästan obegränsade.

Turkiet utflykter