Öludeniz Turkiet befinner du dig i Karibien

Om du inte har råd med en semester i Karibien, är det för dig på Medelhavskusten i Turkiet ett billigare alternativ. Blå lagunen i Oludeniz, ett underbart semestermål med oändliga, snövita stränder, gröna tallskogar och azurblå vatten. De vackra stränder är omgivna av stenar.
I motsats till vad namnet "Ölüdeniz" antyder ( "Döda havet"), lagunen långt ifrån utrotad under sommarmånaderna, så många europeiska turister känner sig mer som en fullsatt pool i augusti. Stranden förklarades ett naturreservat. Strax efter Ölüdeniz som en orörd markområde klassificerades i världen, inleddes med turismens utveckling av området. Ett exempel är Hotel Village Hisarönü Köy och Ovacik. Den kilometerlånga stranden grann Belcegiz är trångt i säsong. Den som vill tillbringa en lugn semester vid havet och hoppas på en ensam plats att bo, kan bättre se bortom Oludeniz området. Ett bra alternativ är Calis stranden norr om Fethiye. Den Sovalye Ön är också ett bra alternativ. Ölüdeniz är cirka 15 kilometer från Fethiye.
Semestrar Belcegiz, dansa och festa. Vem vill äta bra på semester bör undersöka Belcegiz Restaurant Tur Kumsal. Restaurangen är belägen vid vattnet, gästerna har utsikt över vingårdar och sitta på en vacker takterrassen och njuta av den avslappnade och mysig atmosfär. På menyn vid sidan av traditionell turkisk mat, särskilt pizza och nyfångad fisk. Den läckra pide brödet bakas i sin egen ved ugn. Vem är rädd efter alla typer av kulinariska läckerheter ha ökat mycket vikt kan Belcegiz extra tyngd där Dancing testet igen. En av de mest populära platserna är dansbar Crusoe och Buzz Bar. Heaven Hill är också en populär mötesplats. Den Alladin bar Asena Beach Club kan dansa runt poolen.
Hisaronu Köy finns flera restauranger i olika prisklasser. Eftersom de flesta är brittiska besökare, är den inställd speciellt på engelska matvanor. Det finns många indiska restauranger: bland annat "Rainbow" och "Our Place" (vegetarian). De mest populära diskotek i Hisarönü Köy hans Remisa och Lycian. På flera stränder kan du njuta av olika vattensporter, såsom dykning och skärmflygning. För vandrare, är regionen mycket intressant. En två-timmars stig leder direkt från Blå lagunen till den övergivna grekiska "spökstad" Kayakoyu.

Turkiet utflykter