Hur man hyra en billig bil i Antalya

Hur man hyra en billig bil i Antalya, den soliga kuststaden i Turkiet? Det finns flera sätt hur du kan göra detta. Du kan boka bilen på nätet, genom ditt hotell, eller direkt med den lokala biluthyrningsföretag.



Det finns några saker du bör titta efter. Under vintermånaderna hyrbilar på flygplatsen, men också i turistområdena, nästan aldrig bokad. I motsats till de månader under högsäsong från juni till september.

Under denna tid bör du fokusera på Gazipasa flygplatsen, men inte förvånad Antalya du en bil kan anställa mer. Speciellt om du bestämmer dig för att kvitta direkt till ankomsten till flygplatsen, är det möjligt att ingen bil är tillgänglig. Fråga gärna i tid.

För att boka en bil, kan du naturligtvis gå till de vanliga webbplatser. De flesta bilar är Europcar och Sixt i Antalya lager.
I turistorterna kan bokas på de lokala hyresvärdar. Lokal och självständig är egentligen inte en bra beskrivning, eftersom de ofta i kontakt med de stora biluthyrningsföretagen. En platta med Europcar hänger vanligtvis på väggen.

Vissa hotell erbjuder hyrbilar som en tilläggstjänst för sina gäster. Bilen är då ofta direkt parkerad på parkeringen på hotellet. Där kan du också lämna tillbaka bilen. Förbehållet i hotellet är inte det billigaste sättet att hyra en bil. Vanligtvis betalar direkt till hotellet eller efter en extra serviceavgift.

Från din plats men du hela Internet jämfört Europcar och Sixt priser. Ibland hittar du stora rabatter och erbjudanden.

Om du ändå vill boka via hotellet eller i Antalya, måste du förhandla. De priser som säljarna inte huggna i sten. De är en första grund för förhandlingar, med en liten affär priset bör vara minst 30% ner. Var uppmärksam på försäkringen. Ta i Turkiet alltid fullt bredast möjliga försäkring. I större städer som Antalya, Alanya, eller längs kustvägen trafiken är väl organiserad, men även här tecknen är ofta förbises. Säljarna försöker ofta att sälja värdelös extra försäkring (extra glas försäkring), är du då mycket ofta försäkrade.

Du kan vanligtvis hitta de billigaste hyra en bil från lokala biluthyraren, förhandla tillhörigheter och titta på försäkringen.
Online bokning med Europcar eller Sixt är det säkraste sättet att hitta en bil. Bok via svenska hemsidan, enkelt och du kan på flygplatsen efter ankomsten rak väg körning.

Turkiet utflykter