Göynük badort i den turkiska provinsen Antalya

Göynük är en turistort i den turkiska provinsen Antalya. Göynük är ca 40 km från Antalyas flygplats.

Den tidigare fiskebyn Goynuk har bara ökat under de senaste åren till en blomstrande turistort på den turkiska rivieran. Goynuk kan konkurrera väl med andra turkiska orter, på grund av det relativt korta avståndet till flygplatsen och bra pris-prestanda-förhållande av de nybyggda hotellen. Göynük särskilt med familjer ett populärt turistmål. Den turist infrastruktur är mycket väl utvecklad.

Goynuk var en gång en liten fiskeby med ca 600 invånare, kan därför finns i centrum några hotell och restauranger. Nattliv och butiker kan alla hittas i närheten av de hotell som ligger på stranden. Den bästa infrastrukturen erbjuder hotell, som omges av stora trädgårdar och privat strand. Men dessa är också de äldsta hotell. De nya hotellen ligger på andra och tredje rader också omgivet av trädgårdar, de är inte lika stor som de hotell som ligger direkt på stranden. Ofta kan du använda anläggningarna (solstolar, parasoller och strand) från stranden.

När du bokar jag rekommenderar dig därför att säkerställa direkt tillgång till stranden. För en lista över hotell med omdömen och information om tillgång till stranden är på Tripadvisor. Där har du också direkt prisjämförelse av olika hotell i Goynuk.

Intressanta sevärdheter inkluderar Göynükcanyon och Dino-och nöjespark Göynük. I närheten finns städerna Kemer och Antalya, med mer än 2000 år gamla ruiner, stränder, shopping och ett pulserande nattliv.
De flesta hotell har egna barer och nattklubbar. De flesta gäster fortsätta kvällen på hotellet. I centrum av staden finns även restauranger, barer och utomhus diskotek som är mycket trångt under högsäsong. Utmärkt skaldjur, biffar och traditionella turkiska rätter serveras på "Forellenhof Goynuk Fish & Steak House".

Goynuk är semestermål för alla som gillar att vilja ta en veckas avkoppling i ett all inclusive-hotell utan alltför mycket längre.

Turkiet utflykter