Yahşi reser mellan Bodrum och Turgutreis

På många kartor du Yahsi inte upptäcka den lilla byn väster om Bitez och söder om Ortakent. Kuststaden har ökat under de senaste åren så snabbt att kartografer inte kunde hålla upp tydligen. Yahşi är ett bra alternativ till Bitez.

Yahşi liknar Bitez men kanske något familiairder. Bitez har mer grön, men stranden Yahşi bredare och därför mer avslappnad.

Låt oss gå igenom D330, som från Bodrum över Oasis, Metro und Mc. Donald går till Turgutreis. Ortakent vi borde verkligen sväng vänster, närmare bestämt på Ortakentyahsi.
 Rutten längs havet genom Bitez genom Bergamut Cad är mycket bättre, men på sommaren med 40 grader i skuggan tyngre. Från Ortakent går ner i dalgången av Yalı. Genom den vackra, men ibland karga landskapet, är det bäst tidigt på morgonen enheten, då hänger åtminstone en del friskhet i luften. På eftermiddagen den varma och de lokala åkarna redan framhållits av många hyrbilar.

Yahsi på stranden, lugna avkastning. Stranden sträcker sig över en längd av ca 2 kilometer. Från stranden leder flera vägar via huvudgatan, som löper parallellt med stranden, strandpromenaden. Du hittar kaféer, små butiker och här och där en skoaffär.
Under högsäsongen stranden är full, men inte jämförbara med Gumbet.
Många lokalbefolkningen tar semester Yahşi, hittar du det finns få utländska turister, men mestadels turkiska familjer med barn. Ändå är publiken relativt ung. Yahşi Bitez passar lika bra för alla målgrupper, som inte behöver ljud för att överleva.
I mitten av stranden, kommer du att hitta ett vattensportcenter med en imponerande bergs blåses in i vattnet. Den relativt okända stranden Yahsi är faktiskt storebror Bitez. I framtiden kommer inlägget troligen växa tillsammans.

Om du planerar att gå ofta till Bodrum, du bättre bo i Bitez, en dolmus från Yahşi till Bodrum tar dubbelt så lång tid, men om du någonsin velat har tagit semester i Bitez, rekommenderar jag att du anser Yahşi till gå.

Turkiet utflykter