Golturkbuku Bodrum en hemlig spets

Den dolda badorten Golturkbuku har massor av charm och erbjuder lite av allt. Jag kommer inte att vara mycket för att främja potentialen hos Göltürkbükü, så det återstår en hemlig semestermål för många.

Dolmus från Bodrum stannar vid en korsning, en rondell. Till en gammal olivträd som asfalt lades och avslutade omgången. Idag bildar olivträd gränsen mellan Turkbuku och Golturkbuku. Detta är inte bara geografiskt utan även socialt. Golturkbuku är snyggt, chic Golturkbuku lekfull och underhållande.

Beach Golturkbuku är mycket rymlig och bakom finns många små hotell och pensionat. Ofta utan stjärnor, men mycket charmiga. De erbjuder också en god komfort, har oftast pooler, men inte alla har havsutsikt. Semesteranläggningen består av tvåvåningshus. Även de mer avlägsna anläggningar ligger inom gångavstånd från stranden.

Utlänningar hittar sällsynta, men de är mer än välkomna. Det finns flera stranden sektioner, några vackra och rena stränder. Någon restaurang eller bar har sitt eget tema. Ibland chic, enkelt, naturligt, hippare, eller ibland mycket lätt med flera vattenledningar. För närvarande är den hållbarhetsagenda och utmärkta ekologiska rätter serveras i vissa restauranger till rimliga priser. Golturkbuku skulle en jämförbar måltid, definitivt gånger så mycket lön. Därför är många unga familjer här på semester. Golturkbuku är prisvärd och erbjuder en hel del för pengarna.

Göltürkbükü är också en destination för barn, här kan de fortfarande bara bygga sina sandslott, en indikation på familjevänlighet.

Fiskebyn Göltürkbükü, som nu har utvecklats till en mysig semesterort, är värt ett besök. Om du letar efter fred och bra faciliteter, är Golturkbuku din destination.

Turkiet utflykter