Gümüldür avkopplande semester på den egeiska kusten

Den tidigare fiskebyn Gümüldür på Egeiska kusten hör till de hemliga tips för en avkopplande semester. Det behagliga klimatet, vackra stränder och natursköna landskap av olivträd, citrusodlingar och tallskogar erbjuder en oförglömlig utsikt.

En semester i Gümüldür är också perfekt för dem som vill lära sig från nära i Turkiet vardagen. I de små byarna i området kan du fortfarande följa traditionella livet på landsbygden.

Gümüldür är cirka 70 km från Izmir. Den lantlig miljö av Gümüldür med sina breda sandstränder är en av de yngsta turistregioner i centrala Egeiska havet. Med de många vikar och breda mandarin plantager erbjuder Gümüldür vacker natur och en lugn semester. Området har ett behagligt klimat, även under högsäsong. Anläggningen har flera restauranger och kaféer. Dagens är främst skaldjursrestauranger.

Från grannbyar i centrum av Gümüldür kan besökas med flera busslinjer.

Gümüldür erbjuder 8 km av vackra sandstränder. Stranden nära Ahmetbeyli erbjuder fin vit sand. Under din semester i Gümüldür bör du definitivt ta dig tid att besöka de många sevärdheterna. Med särskild besök Priene, Miletos, Didyma och Efesos i Selçuk bör definitivt vara på programmet.

Turkiet utflykter