Hisarönü pittoreska plats nära Fethiye

Orten Hisaronu är en pittoresk plats nära Fethiye. Särskilt under det senaste decenniet, de en gång sömniga bondbyar Hisaronu och Ovacik dök upp i månaderna april till november till blomstrande turistorter. Särskilt på grund av skydd för den närliggande bukten Ölüdeniz har båda byarna vuxit snabbt för att möta den växande efterfrågan på hotell, nöjesställen och bostäder villor och lägenheter i närheten av den berömda lagunen.

Hisarönü är den livligaste resort i Fethiye, ligger på en vacker kulle bara 5 minuter med buss från Oludeniz stranden. Hisaronu blåser alltid en sval bris under de långa varma somrar och du har en vacker utsikt över Taurusbergen. Hisaronu är en populär badort, uppskattas av turister från hela världen.

Under din semester i Hisarönü, kan du besöka olika platser. Trots den snabba utvecklingen råder i Hisarönü fortfarande en turkisk atmosfär med massor av restauranger och barer där du kan njuta av traditionella rätter och turkisk gästfrihet. Det finns massor av butiker med vackra och oförglömliga souvenirer. En semester i Hisarönü Turkiet är främst för dem som vill koppla av efter en hektisk vardag, men också för partiet djur. Hisarönü är en destination för unga och gamla.

Orten är ganska lugn och avslappnad under dagen eftersom de flesta besökare stannar ta runt sin hotellets pool, eller en dolmus till den lokala stranden. Eftersom Hisarönü på en kulle ligger jaget är ingen strand. De närmaste stränderna är Oludeniz. Från den viktigaste centrala shoppinggatan, som avgår varje par minuter dolmus till stranden. På måndag är det marknad hålls i Hisarönü, kan du grönsaker, frukt, kläder, souvenirer, köpa kryddor och handdukar, men också äta en turkisk pannkaka.

Hisarönü är också ett perfekt resmål för en clubbing semester. Kända och höjdpunkten revolutionen Night Club i Hisarönü, det finns också många små klubbar.

Boende är tillräckligt tillgänglig. Avståndet från Dalaman flygplats till Hisaronu är 55 km.
Om du har besökt Hisaronu aldrig förr, är det dags att du är redo för en spännande resa.

Turkiet utflykter