Seferihisar Turkiet populär

Seferihisar är en 27 km lång kust är en populär helg destination för invånarna i Izmir. Staden Izmir ligger bara 50 km bort. Staden är lätt att nå med kollektivtrafik. Sigacik själv är två bra fiskrestauranger i hamnen. Det finns också en butik där du kan köpa dagliga förnödenheter. Inte långt från centrum (ca 2 km) och gömd i ett vackert landskap, ruinerna av Teos. Förutom barrträd, tallar, oleander, olivträd och fikonträd, vingårdar är främst den berömda "Satsuma" mandarin plantager, vilket ger landskapet en idyllisk karaktär.

Seferihisar är den första Cittaslow stad i Izmir-regionen i Turkiet, omgivet av historiska skatter och gröna landskapet. Seferihisar du känner närmare Egeiska anda. Seferihisar är den första långsamma staden i Turkiet, inom ramen för Izmir i Egeiska regionen i Turkiet. Den äldsta bosättningen i stadsdelen Seferihisar är Teos.

Oliver, vindruvor och citrusfrukter odlas i distriktet. Varför inte Seferihisar av oplanerad urbanisering i Egeiska havet och Medelhavet påverkades under de senaste åren är att den är omgiven av arkeologiska platser och militäranläggningar.

Seferihisar blev medlem i Cittaslow den 28 november 2009. Cittaslow är den internationella signum för kommuner inom miljö, landskap, lokala produkter, gästfrihet, miljö, infrastruktur, kulturarv och bevarande av identitet bland topp.

Sigacik den lilla hamnen i Seferihisar är den mest fredliga atmosfären. Du kan köpa massor av lokala produkter i byn, såsom tomat, kronärtskocka, turkiska frukt med mandarin och sylt.

Det finns monument från hellenistisk och romersk tid i den antika staden Teos.

Sigacik Buyuk Akkum, Akarca och Urkmez är den blå flaggan stränderna i Seferihisar.

Turkiet utflykter