Icmeler attraktiv badort i Turkiet

Den turkiska turistorten Icmeler är ca 8 km från Marmaris, ett av de viktigaste semesterorter i Turkiet. Den platta stranden i en vik, mot en bakgrund av tallskog och berg, är den stora turistattraktion.
Den slingrande strandpromenad som sträcker sig ända till Marmaris, omgiven av lyxhotell, lägenheter och hotell i budgeten för din komfort och modebutiker, barer, restauranger och nattklubbar för din njutning. De idylliska dagar i Icmeler hjälper dig slappna av och slippa stressen i vardagen.

Det finns mycket att göra i och runt Icmeler. Om du gillar sol och surfa du Icmeler en glad turist. De gyllene sand och glittrande vatten är mycket populära. För sightseeing, Marmaris och de flesta av turist hotspots i och runt Marmaris är lätt åtkomliga från denna utväg.

Byggd av Ioniansen, Marmaris slott 8 km från Icmeler, är det nu ett museum som rymmer de mest fantastiska arkeologiska, historiska, etnografiska och nautiska utställningar. Ta en paus och kör lugnt ut ur staden och njuta av naturens skönhet i området och få en skymt av resterna av en forntida civilisation. Sedan stannar i Gokova, norr om Marmaris, ofta avbildas på ett vykort. Gokova är också en populär mellanlandning för lyxbåtar. Resan från Içmeler till Degirmenyani, ca 19 km västerut, många tycker en spännande upplevelse. Längre söderut i byn Turunc, är också en populär rastplats för lyxbåtar. Byn erbjuder komfort och traditionell gästfrihet. Besök en olive grove (Guller Dagi Ciftligi) 5 minuter öster om Datça, det är en berikande utbildnings- och kulinarisk upplevelse. Den olja som produceras här är av utmärkt kvalitet, känner en flaska att ta hem. Då måste man Selimiye att avsluta dagen med en vacker solnedgång, lokal mat och vin.

Njut av härlig upplevelse att gå på vatten, såsom på stranden Kizkumu Orhaniye strax utanför Hisarönü. En resa till vattenfallet nära byn Turgut ger ett spännande äventyr. På onsdag kan du besöka den veckovisa marknaden i Icmeler, men om du letar efter kläder och souvenirer du behöver på måndag för att marknadsföra Turunç.
Om du gillar den verkliga nattlivet i Icmeler finns flera nattklubbar och barer där du kan dansa tills de tidiga morgontimmarna.

Turkiet utflykter