Turkiets Marmariskusten Utflykter

 Vi erbjuder ett bra urval av utflykter på din resa till Marmariskusten. Nedan kan du se våra gästers favoritutflykter, men vi erbjuder även fler på plats. De angivna priserna är endast vägledande och det finns ofta specialrabatter för barn och bebisar. Det är möjligt att utflyktsprogrammet kan avvika från beskrivningen eller ställas in på grund av bristande efterfrågan.

Dalyan

Från 44 €

En dag med inslag av kultur, natur och avkoppling. Tillsammans med en lokal guide och en skandinavisk Sunweb-guide kommer vi att ge oss ut på en spännande dag tillsammans. Under dagen har du chansen att prova på lerbad fyllt med naturliga mineraler. Ryktet säger att du känner dig 10 år yngre efteråt. Vi kommer också att segla små flodbåtar på floden Dalyan, där du får se de kungliga gravarna från 400 f.Kr. Efter en lunch fortsätter vi till İztuzu Beach, stranden där de stora sköldpaddorna lägger sina ägg och där floden möter havet. Här finns även chansen att se blå krabbor. På stranden finns det möjlighet för att koppla av, uppleva naturen och bada i Medelhavet. En härlig dag med något alla åldrar. Lunchbuffé ingår.


Sunset jeepsafari

Från 27 €

Att se solen gå ner vid havet på en öde strand är en speciell upplevelse. Ännu mer speciellt blir det på denna Sunset Jeep-safari. Hoppa in i en Jeep och förundras av det orörda landskapet tillsammans med din Sunweb-guide. På detta off road-äventyr får du se vackra vyer och vi tar ett stopp vid stranden i Bordubet för att ta oss ett dopp. Medan solen går ner stannar vi till på Kizkumu/Jesus Beach där det ser ut som du kan gå på vattnet. Upplev den vackra stjärnhimlen på vägen tillbaka. Middag ingår.


Sunweb Pearl

Från 44 €

Massor av sol, blått hav och vacker natur på en båttur med vår turkiska Gulet. Denna lyxiga båt har gott om utrymme både i solen och skuggan. Ombord serveras du drycker, det spelas ingen hög musik och till lunch får du en god buffé. Naturligtvis är din Sunweb-guide på plats och står till tjänst för att göra din utflykt så trevlig som möjligt. Vid de olika badstoppen lägger vi till utanför vackra vikar där kan hoppa i det svalkande vattnet. Låter det inte som en underbar dag?



Turkiet utflykter